marina_lovric_merzel

Pripadnici Krim policije i Odjela gospodarskog kriminaliteta ušli su u zgradu Sisačko-moslavačke županije. Po nalogu DORH-a i Ravnateljstva policije, obavljaju izvide i izuzimaju dokumentaciju, prenosi HRT.

Sve je vezano uz aferu koja optužuje županicu Marinu Lovrić Merzel da je nezakonitio izvlačila novac iz te institucije.

Posjetimo, Jasmina Jovev je u prošloj emisiji HTV-a Nedjeljom u dva izjavila kako je prema nalogu svoje šefice Marine Lovrić Merzel sudjelovala u nezakonitim radnjama – izmišljanju radnih mjesta, izdavanju lažnih računa i kupovanju oporbenih čelnika.

LIKE za odlazak rastrošne županice!

Sisačko-moslavačka županica na optužbe je odmah uzvratila. “Ovo je politički igrokaz. Jasmina Jovev otišla je na vlastiti zahtjev iz Županije na porodiljni dopust i tada je počela voditi kampanju HDZ-a. Riječ je o tome da je teško povrijedila zakon. Mnogo stvari o kojima je govorila su izmišljene jer ona nije u mojoj nadležnosti. Njoj je nadređena pročelnica i od mene nije mogla dobiti nikakav nalog.”, izjavila je u Dnevniku HTV-a Marina Lovrić Merzel.

Ponovila je kako se “gubitnici imaju pravo ljutiti, ali da je ovakva manipulacija javnim medijima nezamisliva’. Istragom se neće ništa pokazati jer ja pošteno radim svoj posao’. Imam potporu svojih kolega i građana, a optužuju me politički gubitnici koji se ne mogu pomiriti s porazom”, zaključila je.

Je li ovo kraj carstva županice Marine Lovrić Merzel?

Izvor: HRT
Foto: Facebook