klemm222

Predsjednik Udruge specijalne policije Josip Klemm je komentirajući za narod.hr tvrdnje predsjednika Ive Josipovića da on dirigira prosvjedima hrvatskih branitelja istaknuo da on kao predsjednik Udruge služi braniteljima i da je njegova dužnost biti s njima.

“Prvo sam uz hrvatske branitelje kao čovjek, a onda kao i predsjednik Udruge specijalne policije i moja je dužnost da budem ondje”, izjavio je Klemm.

“Kao predsjednik Udruge specijalne policije i na desetke hrvatskih branitelja koji su stopostotni invalidi su pripadnici specijalne policije i ja kao predsjednik Udruge specijalne policije sam tu da njima služim kao što bi trebao svaki predsjednik služiti svome narodu”, rekao je kratko Josip Klemm.

Predsjednik Ivo Josipović jučer je u emisiji Hrvatskog radija “S predsjednikom uz kavu” ocijenio da je dio prosvjednika politički izmanipuliran.

“Vidjeli ste da ima dio invalida, imate i drugih koji nisu invalidi, dapače, tim prosvjedima dirigira čovjek koji je zasigurno dobrostojeći, ima dobro uhodan biznis i vrlo veliku dobit, ima i puno zaposlenih branitelja s niskim primanjima”, rekao je Josipović i precizirao da misli na predsjednika Udruge specijalne policije Josipa Klemma.