sučeljavanje milanović karamarko bujica

Velimir Bujanec na početku sinoćnje Bujice na Osječkoj TV i pridruženim televizijama otkrio je da je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko pristao na sučeljavanje s predsjednikom SDP-a i premijerom Zoranom Milanovićem u njegovoj emisiji kada počne kampanja.

“Bujica je pozvala i ovim putem otvoreno poziva na sučeljavanje dvojicu najvjerojatnijih kandidata za budućeg premijera Tomislava Karamarka i Zorana Milanovića. Moram reći da je gospodin Tomislav Karamarko pristao na sučeljavanje s Milanovićem u Bujici kada krene predizborna kampanja, a da se gospodin Zoran Milanović poplašio i da se za sada ne usuđuje doći na sučeljavanje”, rekao je Bujanec.

No, neće odustati, nego je najavio da će predsjednika Vlade pozivati i u sljedećim emisijama. Podsjetio je da je na nacionalnoj televiziji, koju Bujanec zove Radmanovizija, jedan voditelj (Aleksandar Stanković op.a.) pozivao Milanovića u emisiju dok mu glavni ravnatelj Goran Radman tako nešto nije zabranio.

“Isti voditelj sada je u ljubavi s Milanovićem pa dogovara sučeljavanja. Pozivamo ga da se ne plaši, da dođe na sučeljavanje u Bujicu, kada je Karamarko pristao, pa makar pričali i o europskom fiskalnom semestru”, dodao je Bujanec.

Izvor: Bujica/Direktno.hr