azilanti novi zagreb imigranti izbjeglice

U novozagrebačkim kvartovima u posljednjih nekoliko dana zabilježene su brojne provale, pa je policija na nogama, piše Net.hr.

Dvadesetak automobila porazbijano je noćas na parkiralištu u Sopotu, te su iz njih pokradene vrijedne stvari i uređaji.

Potvrđeno je to u Policijskoj upravi zagrebačkoj nakon što su za ovaj težak incident novinarima dojavili stanari Sopota.

Ukradeno sve što se našlo pod rukom

Riječ je o parkiralištu iza zgrada u Erlichovoj ulici, te onom u Zemljakovoj.

“Na žalost, na mom automobilu, kao i na njih još dvedesetak razbijena su stakla. Ukraden mi je iPod vrijedan stotinjak kuna i kovanica od dvije kune što sam ju čuvala u automobilu kako bih imala za kolica u trgovini. A ukupna šteta na automobilu je više od tisuću kuna”, požalila se jedna od stanarki čiji je automobil oštećen.

Klikni LIKE ako si protiv masovne imigracije u Europu!

azilanti novi zagreb imigranti izbjeglice

Policija u pripravnosti

Iako su mnogi štete na vozilima postali svjesni tek ujutro kada je svanulo i kada su vidjeli razbijena vozila, policajac koji je patrolirao kvartom zbog ranijih krađa uspio je uhvatiti osobu za koju se sumnja da je ove provale počinila.

U pitanju je, kako su od policajaca doznali stanari, azilant. Iz Policijske uprave zagrebačke potvrđeno nam je da se radi o strancu, nad kojim je u tijeku kriminalističko istraživanje zbog provala.

Doznajemo da su policajci kod njega i pronašli ukradene stvari.

Izvor: Sloboda.hr/Net.hr
Foto: Net.hr