ante tomic 111

Još se ne zna tko je “čuvenog” Ante Tomića, poznatog po nekim svojim stavovima protiv Hrvata i Hrvatske, nasred Splita zalio – govnima (svi pišu fekalijama). Međutim, otkako se to dogodilo pred nešto više od mjesec dana, policija ne miruje. Tapka na mjestu. Provodi se intenzivna istraga, mnogi policajci su uključeni u ovu “akciju godine”, jer Tomić ipak nije bilo tko. Zamislite samo da jednom izostane njegova rubrika, u jednim dnevnim novinama, gdje se on, pretežno, “sprda” sa hrvatskim braniteljima-nacionalistima, pa to bi za hrvatsku naciju bilo ravno “nestanku Boeinga 777”! Onaj tko je učinio ovaj gnjusni zločin mora biti pronađen, tako da se istraga proširila od Splita do Zagreba, a možda i dalje do Beograda, gdje je Tomić navodno česti gost. Ali, dok se traže “govnari”, nitko ne traži i za to nema vremena da istraži tko je primjerice pobio 15 pripadnika valpovačke brigade HV i tko ih je 85 teže ili lakše ranio u “akciji Baranja”, kad su pokušali osloboditi baranjski trokut i vratiti taj dio okupiranog teritorija Baranji u ustavno pravni poredak Republike Hrvatske. A to je bilo prije 22 godine, (sad je bila obljetnica), a slučaj “fekalije” tek nedavno!

Nitko ne ispituje zbog čega se dosad ubilo oko tri tisuće hrvatskih branitelja, zbog čega na stotine, pa već i tisuće ljudi koji su branili i obranili Hrvatsku svake godine umire od bolesti od kojih je dobar dio povezan s ratnim strahotama, koga briga što je veliki broj hrvatskih branitelja na psihijatriji (jer su među ostalim čitali i razne tomiće, kuljiše, butkoviće, jergoviće i slične koji ih marginaliziraju i pljuju po njima, i u svakom tekstu na njih “bacaju” fekalije), nikoga nije briga što hrvatska država plaća srpske Novosti, tjednik koji izlazi usred Zagreba a koji je pun mržnje prema Hrvatima, što branitelji iz Tovarnika već godinama šalju i dostavljaju dokaze (da dokaze!) o zločinačkom četničkom djelovanju dr. Stanimirovića u vrijeme Domovinskoga rata, a istrage nema, baš kao što iz Hrvatske više nitko ne pita gdje jedan Kadijević, kapetan Dragan i slični. A to tko je od srpskih četnika svaki dan bacao na ratnu bolnicu u Vukovaru na tisuće granata – to “svi” znaju i to “nije” za istragu, to nije više ni obična vijest, niti se istražuje. Ali, tko je kantu govana bacio na Tomića, e to se mora naći, puno prije nego tko je u vrijeme rata pobio oko 400 nevine hrvatske djece! Kad su se, primjerice, o tome javili Tomić, Dežulović, Ivančić i slični?

Za više ovakvih tekstova- klikni Like!

Ne kažemo da nije za osudu da je Tomić dobio govna po glavi, (bolje da su ga zalili njegovim tekstovima!), ali što je drugovi i drugarice, koji se bavite s istragama, s poginulim, ranjenim, nestalim, bolesnim, umrlim hrvatskim braniteljima, kad ćete pronaći njihove ubojice, kad se intenzivno i sa “svim raspoloživim snagama” bavite kantom s fekalijama? Dobro je samo da u slučaju Tomić niste “podigli i helikopter”-brže bi pronašli čovjeka koji se šalio s čovjekom koji živi i dobro zarađuje u Hrvatskoj, ali koji je prema svemu sudeći baš i ne voli. Draža mu je, kažu, “dugmetarka” i srpska rakijica!

Autor: Mladen Pavković
Foto: 6yka.com