premijerova-supruga

Sanja Musić Milanović izjavila je u radijskoj emisiji o zdravlju kao će crni kruh dulje trajati ako se reže na tanje kriške!

Izjava supruge premijera Zorana Milanovića, Sanje Musić Milanović, odjeknula je i u medijima u regiji. Podsjetimo, gostujući u emisiji Hrvatskog radija o zdravlju i zdravom životu, Musić Milanović se osvrnula na voditeljev komentar da se ljudi žale da je crni kruh, koji je zdraviji, skuplji od bijelog, prenosi Večernji.hr.

Musić Milanović je na to rekla kako je crni kruh inicijalno skuplji, ali ako se reže na tanje kriške, dulje će trajati i tako biti jeftiniji od bijeloga.

Srpski Blic tako navodi da je supruga premijera Milanovića, nazivajući je ”hrvatskom Marijom Antoanetom”, šokirala naciju svojom izjavom.

– Musić Milanović očigledno ima rješenje za taj financijski problem – navodi Blic prenoseći njezinu izjavu o rezanju tanjih kriška te da je ”pravilna prehrana siromašna prehrana”.

Vijest o Sanji Musić Milanović našla se i na Telegrafu i Alo.rs.

O izjavi Sanje Musić Milanović izvijestio je i Dnevni Avaz.

– U emisiji ”Izaberi zdravlje” Musić Milanović preporučila je građanima neke namirnice koje bi trebale biti sastavni dio njihove prehrane. Pa tako i crni kruh koji je, kako kaže, nešto skuplji od bijeloga. No, Musić Milanović ima rješenje i za taj problem – navodi Avaz.