thompson_mp

Povodom otkazivanja dvorane “Columbiahalle” u Berlinu, u kojoj je Marko Perković Thompson trebao 26. travnja održati svoj koncert, oglasio se i Thompsonov menadžment. U priopćenju koje je poslano u javnost menadžment demantira informaciju koju su gurali neki od hrvatskih medija, a to je da je Thompsonov koncert bio zabranjen od strane berlinskih vlasti. Koncert nije zabranjen, već je otkazana dvorana “Columbiahalle”. Razloge otkazivanja dvorane pročitajte u priopćenju Thompsonovog menadžmenta koje prenosimo u cijelosti:

“Povodom otkazivanja koncerta Marka Perkovića Thompsona od strane uprave dvorane Columbiahalle koji se trebao održati 26. travnja 2014. vjernoj publici iznosimo naše žaljenje zbog nemogućnosti održavanja koncerta. Držimo potrebnim istaknuti da je ugovor s dvoranom potpisan već prije dva mjeseca gdje je uprava dvorane upoznata sa svim detaljima i uvjetima koncerta od imena izvođača pa do svih tehničkih detalja.

Također držimo važnim istaknuti da je pri potpisu ugovora uplaćen kompletan iznos koštanja dvorane. Uprava dvorane, kako se bližio dan koncerta bila je izložena silnim pritiscima putem poziva, pisama, sms-ova, raznih protivnika Hrvata i hrvatstva, predvođenih jugokomunistima od kojih su se posebno isticali Jerko Bakotin, Ilija Grašić (navodno Hrvati) te Sead Husić.

Zgroženi smo i začuđujuće iznenađeni lažima i mržnjom kojom su kroz svoja pisma iznosili navedeni. Nažalost, uprava dvorane popustila je pred bjesomučnim napadima i prijetnjama jugokomunista te se ponijela krajnje neposlovno i neprofesionalno otkazavši dvoranu svega sedam dana prije koncerta. Zajedno s našim partnerima u Njemačkoj poduzeli smo sve da taj neposlovni potez uprave C-Halle promijenimo ali nismo uspjeli. Smatramo potrebnim napomenuti kako neki mediji u Hrvatskoj navode da je koncert u Berlinu zabranjen, kao i uvijek kada je u pitanju Thompson, lažu. Koncert nije zabranjen nego je otkazan a Berlinske i Njemačke vlasti ni jednim činom ni gestom nisu pokazivale ništa protiv nastupa Marka Perkovića Thompsona u Berlinu.

Želimo zahvaliti vjernoj publici koja je unatoč dirigiranoj hajci ipak kupovala ulaznice i htjela doći na koncert kao i našim partnerima koji su činili sve da do koncerta dođe i zajedno ćemo učiniti dodatni napor te u skoro vrijeme održati koncert u Berlinu, a Hrvate u Berlinu i u Njemačkoj možemo samo upozoriti da ostataka jugokomunista još uvijek ima ne samo u Hrvatskoj nego i van nje i da očito borba protiv njih nije prestala.

I zato dragi Hrvati “…bdijte jer morate bditi, domovini ponos vratiti…”

Vidimo se u Essenu!” – stoji u priopćenju menadžmenta M.P. Thomspona.

Autor: Sloboda.hr