italija imigranti silovali

Trojica ilegalnih maloljetnih imigranata uhićena su na osnovu optužbi za silovanje voditeljice prihvatnog centra za azilante u gradu Fiuggi, u provinciji Frosinone, gdje su imigranti bili smješteni. Sva trojica kazneno će odgovarati za grupno silovanje. Prema policijskom izvješću, trojac je prvo onesposobio i pretukao voditeljicu, a potom su ju odvukli u žensku svlačionicu gdje su ju silovali. Imigranti su također uništili dio centra.

Sve je započelo u četvrtak navečer, kada su trojica imigranata iz nepoznatog razloga (a takav im nikad očito nije potreban) počeli uništavati namještaj u prihvatnom centru, napadajući pritom i drugo osoblje centra koje radi u samom centru i naivno pruža brigu prema imigrantima. Kao rezultat tog divljanja, jedan od trojice imigranata se i sam ozlijedio, a također je i još jedan djelatnik centra zatražio liječničku pomoć u bolnici u Alatriju.

Ozlijeđeni imigrant, po povratku u Fiuggi, sa štakom (!) je pokušao zadaviti voditeljicu centra. Tijekom noći, trojica imigranata otišla su do automobila voditeljice, kojeg su također teško devastirali. Na kraju je netko konačno pozvao policiju i prijavio napade na osoblje i oveću materijalnu štetu, a zbog pokušaja gušenja voditeljice, jedan od napadača je prijavljen za pokušaj ubojstva.

Međutim, imigranti nisu uhićeni, a već slijedeći dan, u petak, nasilje eskaliralo i završilo silovanjem voditeljice centra. Protagonisti su ista trojica egipatskih maloljetnika: dvojica stara 17 i jedan star 16 godina.

Konačno, nakon čina grupnog silovanja, trojica su uhićena i odvedena u pritvor u Rimu.

Ono što je najgore, ovo nije prvi takav slučaj, a sigurno ni posljednji. Međutim, etno-mazohizam je za neke očigledno prevelika prepreka da bi ju savladali.

Izvor: Pandora/tgcom24