radimir čačić reformisti stranka hrvatskih umirovljenika

Ovo se zove klasična prijevara hrvatskih birača. No, međutim, na vrijeme otkrivena.

Naime, odnedavno na adresi Pavla Hatza 12 gdje se nalazi sjedište Narodne stranke – Reformista stoluje i Stranka hrvatskih umirovljenika. To što dvije stranke dijele iste prostorije i ne bi možda bilo čudno da ne dijele i nešto više – predsjednica novoosnovane umirovljeničke stranke ujedno je i glavna tajnica Reformista.

Riječ je o Alenki Košiši Čičin-Šain. Prema statutu Reformista, član stranke ne može biti član neke druge političke stranke sa sjedištem u Republici Hrvatskoj, osim u iznimnim slučajevima uz odobrenje Predsjedništva stranke, piše tportal.

Prema statutu Reformista član stranke ne može biti član neke druge političke stranke sa sjedištem u Republici Hrvatskoj, osim u iznimnim slučajevima uz odobrenje Predsjedništva Stranke.

Podsjetimo, Čačić je na konferenciji za medije u utorak, povodom predstavljanja koalicije sa strankom Ive Josipovića Naprijed Hrvatska, kazao kako očekuje “u budućnosti neku od umirovljeničkih stranaka unutar njihove koalicije”.

Ako je predsjednica SHU u stranci uz blagoslov Reformista, cilj SHU može biti samo jedan, a to je zbunjivanje umirovljenika na izbornim mjestima s ciljem preotimanja glasova drugim umirovljeničkim strankama. Ako je, pak, postala predsjednica stranke bez znanja Predsjedništva, onda se može govoriti i o pobuni u redovima Reformista.

Izvor: Sloboda.hr/tportal