Fun Park Mirnovec, gardaland, biograd

Otvorenje prvog domaćeg tematsko-zabavnog parka u Biogradu na Moru sve je bliže. Plan je da Fun Park Mirnovec prve posjetitelje primi početkom lipnja. Odnedavno hrvatski Gardaland ima i svoje web stranice na kojima se mogu naći informacije o atrakcijama u parku te daljnjim planovima.

Cijena ulaznice kretat će se između 100 kuna za školarce do 190 kuna za odrasle.

‘U pripremi je cijeli set mogućnosti nabave karata po povoljnijoj cijeni: od obiteljske ili sezonske ulaznice do popusta u posezoni. Kartu će biti povoljnije kupiti online. Djeca koja slave rođendan imat će besplatan ulaz, a bit će i posebna ponuda za mlade parove, koji se žele vjenčati u parku i organizirati ludi party za svoje uzvanike. Park će stajati na raspolaganju i tvrtkama za korporativne evente i team buildinge’, navodi se na stranicama parka.

Fun Park Mirnovec, gardaland, biograd

Posjetiteljima će na raspolaganju biti ukupno 24 atrakcije podijeljene u tri cjeline: Gusarski grad (adrenalinska ljuljačka, vodeni tobogan, pomorska bitka itd.), Divlji zapad (rotirajuća dizalica, vožnja Jurskim parkom, kanu vožnja itd.) i Svemir (spinning Coaster, roller coaster, adrenalinska dizalica, adrenalinsko klatno itd.).

Plan investitora je da već u prvoj godini poslovanja privuče u park 180.000 posjetitelja.

Trenutno je raspisan natječaj za 70-ak radnih mjesta. Traže se animatori, kuhari, konobari, pomoćno osoblje, električari, strojari, čistačice, majstori i trgovci.

Fun Park Mirnovec, gardaland, biograd

Fun Park Mirnovec prostirat će se na 45.000 četvornih metara. Vodene površine pokrivat će oko 2000, a staze za hodanje 17.599 četvornih metara.

Iza investicije vrijedne 12 milijuna eura stoji tvrtka Mirnovec Pirotehnika u vlasništvu Samoborca Franje Koletića, poznata  po proizvodnji i prodaji vatrometa i petardi.

Zadnjih godina Mirnovec ima stabilne prihode od oko 30 milijun kuna, a dobit mu je 2015. iznosila 4,9 milijuna kuna.

Izvor: tportal