file_178989_0_Bryan_Singer

Režiser i producent filmova „X-Men“ i „Walkyrie“ Bryan Singer nalazi se po drugi puta pod optužbama za zlostavljanje maloljetnika. To podsjeća na optužbe nekadašnjeg dječjeg glumca Coreya Feldmana koji je prošle godine tvrdio da je „homoseksualno zlostavljanje u Hollywoodu vrlo rašireno te da je čak i sustavno i institucionalizirano.“ U sljedećem tekstu autor analizira poznate slučajeve pedofilskih zlostavljanja među gay aktivistima koji ne samo da su prošli nekažnjeno već su seksualni predatori i oni koji ih pokrivaju nagrađeni od strane liberalnog američkog društva.

Ovih dana u Jutarnjem, Večernjem i Novom listu stalno izlaze srceparajuće priče o tome kako SDP odugovlači sa Zakonom o životnom partnerstvu zbog predstojećih izbora za EU parlament te su zbog toga mnogi istospolni parovi od kojih je jedna osoba stranac u neizvjesnosti da li će druga osoba uspjeti dobiti hrvatsku putovnicu i državljanstvo. Jer takvo što će zakon omogućiti bude li donesen. Sve je to paravan za mnogo tužniju priču – i mnogi će strani pedofili na taj način dobiti hrvatsku putovnicu i državljanstvo.

Borba homoseksualnog pokreta za legalizaciju seksa između djece i odraslih

28. travnja, 2014. (LifeSiteNews.com) – Šokantne optužbe koje je nekadašnji dječji glumac Michael Egan izrekao protiv režisera i producenta filma „X-Men“ Bryana Singera koji ne skriva svoju homoseksualnu orijentaciju zapanjila je Hollywood i ostavila ga relativno bez teksta. Kažem „relativno“ budući da, ukoliko u glavnoj ulozi nije katolički svećenik, u šupljim pričama ljevičarskih moralnih relativista homoseksualac je uvijek žrtva, nikad zločinac.

Unatoč tome, ova je posljednja epizoda još jednom u javnosti istaknula već dugo poznatu vezu između homoseksualnog životnog stila/pokreta i pedofilije – vezu koja je unatoč negiranjima tzv. progresivaca toliko očita svima koji ju žele vidjeti.

Egan je podnio tužbu protiv Singera i nekoliko drugih istaknutih hollywoodskih zvijezda za koje tvrdi da su učestalo zlostavljali njega i druge dječake na brojnim „zloglasnim ‘coke and twink’ zabavama na bazenu”, u vrijeme kada je Egan imao 15, a Singer 32 godine. (U LGBT slangu „twinks,” slično kao i „chicken” (piletina), označava vrlo traženu robu – maloljetne dječake koje odrasli homoseksualci iskorištavaju za seksualne odnose.)

Eganove optužbe na stravičan način podsjećaju na optužbe također nekadašnjeg dječjeg glumca Coreya Feldmana koji je na sličan način prošle godine tvrdio da je homoseksualno zlostavljanje u Hollywoodu vrlo rašireno te da je čak i sustavno i institucionalizirano.

Međutim, jesu li ove optužbe uistinu toliko šokantne? Nažalost, ogroman broj dokaza ukazuje na činjenicu da je homoseksualno zlostavljanje rašireno i izvan granica Hollywooda.

Zasigurno nisu svi homoseksualci pedofili. Međutim, nesrazmjerno veliki broj njih jest. Ovo ne pišem zato što želim biti bezosjećajan prema toj populaciji, „pun mržnje“, netolerantan ili „homofoban“.

Radi se „jednostavno o činjenicama, gospodo“.

Primjerice, dovoljno je  analizirati studiju koja je objavljena u lijevo orijentiranom znanstvenom časopisu Archives of Sexual Behavior („Arhiva seksualnih ponašanja“). Studija je obuhvaćala preko 200 osuđenih pedofila i pederasta. Otkrila je kako se „86 posto zlostavljača nad muškom djecom izjasnilo kao homoseksualci ili biseksualci.” Što dokazuje ono što je primjetio i Peter Sprigg iz udruge Family Research Council, a to je da „muški homoseksualci ili biseksualci imaju oko 10 puta veću vjerojatnost da će zlostavljati dijete nego heteroseksualni mušakarci.”

Ovo izgleda savršeno logično kada se usporedi s još jednom studijom, iz 2001. godine, objavljenom u istom recenziranom časopisu. Ta je studija otkrila da je gotovo polovica muškaraca obuhvaćenih studijom, koji su se izjasnili kao homoseksualci, u djetinjstvu bila zlostavljanja od strane homoseksualnog pedofila: „46 posto homoseksualnih muškaraca i 22 posto homoseksualnih žena izjavilo je da ih je zlostavljala osoba istog spola. Ovo se drastično razlikuje od podatka da je samo 7 posto heteroseksualnih muškaraca i 1 posto heteroseksualnih žena obuhvaćenih studijom izjavilo da ih je zlostavljala osoba istog spola.”

Veza između homoseksualnog zlostavljanja i razvoja „gay identiteta“ je neosporna. Iako je jasno da neće svi muškarci i žene koji se izjašnjavaju kao homoseksualci ili lezbijke biti skloni zlostavljanju djece, kao što nisu niti svi bili zlostavljani kao djeca, dokazano je da je alarmantno visok postotak ove populacije bio i još uvijek jeste tome sklon. Kao što je to slučaj s mnogim oblicima zlostavljanja, i ovaj je ciklus jednako cirkularan i opak. „Oni su takvi rođeni?” Ne baš. „Takvi su postali?” Nažalost, sve upućuje na to.

Jednako je zabrinjavajuća činjenica da mnogi istaknuti aktivisti za LGBT prava ili otvoreno podupiru ili implicitno odobravaju ono što ljevica eufemistički naziva „međugeneracijskom intimnošću“ (čitaj: silovanje djece).

Uzmimo na primjer aktivista Petera Tatchella koji se bori za „bračnu jednakost“. Blog „GoodAsYou” koji je povezan s GLAAD-om (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation) ushićeno opisuje Tatchella kao „istaknutog britanskog aktivista za ljudska prava.” On je „jedan od najrespektabilnijih vođa međunarodnog LGBT pokreta u svijetu”, izjavljuje ushićeno jedan od komentatora na blogu.

Evo što „jedan od najrespektabilnijih u svijetu” „istaknutih aktivista za ljudska prava” Tatchell misli o silovanju djece. U jednom od najprestižnijih britanskih časopisa, The Guardianu, napisao je sljedeće:

„Na pozitivne aspekte nekih seksualnih odnosa između djece i odraslih ne nailazimo samo isključivo kod nezapadnjačkih kultura. Nekoliko mojih prijatelja – bilo da su homoseksualni ili heteroseksualni, muškog ili ženskog spola – imalo je seksualne odnose s odraslima u dobi od 9 do 13 godina. Nitko od njih ne osjeća da je bio zlostavljan. … Vrijeme je da društvo prizna istinu da nije svaki seks s djecom neželjen, nasilan ili štetan.”

Ili da se prisjetimo Kevina Jenningsa, kojeg je predsjednik Obama ustoličio za „cara škola sigurnih od nasilja“ i koji je osnivač seksualno ekstremističke organizacije GLSEN (Gay, lezbijske i straight obrazovne mreže)?

Washington Times je 2009. o Jenningsu pisao sljedeće:

„15-godišnji dječak iz drugog razreda srednje škole ispričao je svom nastavniku da održava seksualnu vezu sa „starijim muškarcem.“ U najmanjem slučaju, radilo se o silovanju maloljetnika. Fox News je prenio da je nastavnik prekršio zakon savezne države po kome je obavezno prijavljivanje takve vrste zlostavljanja. Taj nekadašnji nastavnik je Kevin Jennings, ustoličen od strane predsjednika Obame za „cara škola sigurnih od nasilja“. …

„U tom jednom slučaju kada je gospodin Jennings imao stvarnu priliku zaštititi mladog dečka od seksualnog predatora, ne samo da je propustio učiniti ono što zakon propisuje nego je dječaka poticao da nastavi vezu.”

Jennings je kasnije lagao o susretu sve dok nije isplivala u javnost audio snimka na kojoj ga se može čuti kako se hvali o događaju:  „Pogledao sam ga [dječaka],” našalio se, „i rekao mu: ‘Nadam se da si koristio kondom.’”

Bez obzira na to, obrazac homoseksualnog zlostavljanja i omogućavanja takvog zlostavljanja od strane LGBT pokreta nije ništa novo.

Uzmimo na primjer Harryja Haya, koji je za Kevina Jenningsa heroj. Hay se smatra „ocem osnivačem” suvremenog pokreta za „gay prava”. Između ostalog, čitava ga zajednica gay aktivista časti kao „ikonu“ „LGBT povijesnog mjeseca”.

Ne začuđuje da je i Hay bio veliki entuzijast silovanja djece i strastveni podupiratelj pedofilske Sjevernoameričke asocijacije za ljubav između dječaka i muškaraca, skraćeno NAM/BLA. 1983., vodeći glavnu riječ na jednom događaju koji je organizirala NAM/BLA, Hay je rekao sljedeće:

„Smatram da bi se unutar gay zajednice u NAMBLA-u trebali uključiti roditelji i prijatelji gay osoba. Jer ako su roditelji i prijatelji gayeva uistinu njihovi prijatelji, tada bi trebali čuti preko svoje gay djece da su odnosi sa starijim muškarcima upravo ono što 13-, 14-, i 15-godišnjaci trebaju više od bilo čega na svijetu.”

Ili uzmimo mučenika LGBT pokreta Harveya Milka, seksualnog predatora za koga se zna da je u više navrata silovao maloljetnog ovisnika o drogi, tinejdžera odbjeglog od kuće. Kakvu je kaznu Milk dobio? Obamima administracija upravo mu je dodijelila počasnu USPS poštansku marku.

Jesam li ja jedini ovdje koji u svemu vidi jasan obrazac? Je li božica „tolerancije“ uistinu toliko zaslijepila svijet ludilom?

Ukoliko Michael Egan bude konzistentan u optužbama protiv Bryana Singera te ukoliko se one pokažu istinitima (a dokazi upućuju da će tako vjerojatno i biti), kladim se da će završiti tako što će Singer dobiti svoju zvijezdu na Hollywoodskoj stazi slavnih i glavnu riječ na idućoj godišnjoj gala večeri HRC-a (Kampanje za ljudska prava).

Također se kladim da ćemo, bilo kako bilo, uskoro početi viđati sve više obožavatelja „međugeneracijskog seksa“ kako „izlaze iz ormara.”

Dobrodošli na samo dno skliskog brijega.

Izvor: Zdravstvaniodgoj.com