luka mišetić pupovac gotovina oluja

Luka Mišetić, odvjetnik Ante Gotovine prilikom suđenja na Haaškom tribunalu, na Facebooku je prokomentirao izjave Milorada Pupovca.

Mišetić je komentirajući Pupovčeve izjave da na proslavi Oluje ne bi trebao biti nitko kome je stalo do budućnosti Hrvatske, na facebooku napisao sljedeće: “Pristojni saborski zastupnici ne stoje uz Vučića i Nikolića na godišnjici oslobođenja Hrvatske”.

Klikni LIKE ako se slažeš s odvjetnikom Mišetićem!

luka mišetić pupovac gotovina oluja

Podsjetimo, čelnik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac u nedjelju je u Vukovaru, gdje se održava sjednica Glavnog odbora i Skupštine stranke, ponovno prokomentirao atmosferu i proslavu obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, u Kninu, rekavši da je zbog načina proslave SDSS-u vrlo teško sudjelovati.

Kazao je da s obzirom na način kako se obilježava Dan pobjede, 5. kolovoza, i kako je on ove godine obilježen u Kninu, njemu i SDSS-u bilo vrlo teško sudjelovati u tome.

“Nitko na takvome obilježavanju ne bi trebao sudjelovati kome je stalo do ove zemlje, Ustava i zakonitosti kao i čestitih ljudi i njihovoga doprinosa u borbi za mir i slobodu u Hrvatskoj”, ustvrdio je Pupovac, dodavši: “Osramotili su mnoge koji su se svojim životima i časti borili za drugačiju Hrvatsku, a ne onakvu kakvu su pojedinci tamo manifestirali i zagovarali”.

Upitan od novinara zašto ni ove godine predstavnici srpske nacionalne manjine nisu sudjelovali na obilježavanju Dana pobjede i domovinske zahvalnosti u Vukovaru, Pupovac je rekao kako ne zna da se taj blagdan obilježava bilo gdje, osim u Kninu.

Izvor: Sloboda.hr/Direktno.hr
Foto: HRT/Facebook