ilegalni imigranti izbjeglice sirija

Ilegalni imigranti iz Afrike i s Bliskog istoka koriste sve moguće varke, prijevare i laži kako bi se domogli Europe. To uključuje lažne dokumente, uništavanje jagodica na prstima radi nemogućnosti uzimanja otisaka, lažne naglaske, nošenje križeva na lančićima itd. – sve to kako bi im Europljani dali azil iako zapravo nemaju nikakvo pravo na takav status, po nikakvim pravilima.

Austrijski list Kurier, izvijestio je kako „samo polovica“ ilegalnih imigranata koji pristižu na bečku glavnu željezničku postaju, a koji tvrde da su Sirijci, doista dolaze iz te zemlje – svi ostali su iz drugih zemalja u kojima zapravo nema nikakvog rata.

Kurier je također potvrdio ono što su već mnogi pošteni istaknuli, da su oni koji traže „azil“ zapravo pobjegli iz Turske, gdje mnogi već godinama žive, a tek odnedavno su odlučili otići dalje.

Klikni LIKE ako si protiv masovne ilegalne imigracije!

Jasno je stoga da čak i prema međunarodnoj definiciji „izbjeglica“ i „tražitelja azila“ EU krši ta pravila jer imigranti bježe iz „sigurne“ zemlje kako bi se domogli „bogate Europe“ – o „izbjeglicama“ nema niti govora.

List Kurier piše:

[quote]„Ayman, 33, dolazi iz sirijskog glavnog grada Damaska. On je s obitelji pobjegao prije izbijanja građanskog rata. Dok je njegova žena ostala u turskom izbjegličkom logoru, Ayman i njegova tri sina čekaju na bečkom Westbanhofu na slijedeći vlak. Obitelj želi otići u Njemačku. Nakon što dođu tamo, na majci je red da isto dođe.“[/quote]

Drugim riječima, njihovo dosadašnje mjesto boravka bilo je toliko sigurno da su majku ostavili tamo, dok je otac s trojicom sinova krenuo ka Europi priključiti se na sustav socijalne pomoći, a majka će „doći kasnije.“ Doista to izgleda kao izbjeglištvo u slučaju Domovinskog rata, koje se tako često rasipalo iz usta onih koji jednako tako rasipaju mržnju prema našoj zemlji i njenom narodu.

Kurier piše dalje:

[quote]„Ali on [Ayman] ukazuje: Samo 50 posto izbjeglica koje tvrde da su iz Sirije su doista Sirijci. To me zbilja mnogo ljuti.“[/quote]

Kurier dalje navodi kako jedan Alžirac, koji prolazi pokraj sugovornika, kaže prevoditeljici kako želi ići u Njemačku, ali nema dokumente:

[quote]„‘Jesi li iskren?’ upitala ga je prevoditeljica, na što je odgovorio, ‘Ne baš,’ a kada su ga kasnije upitali koje je nacionalnosti, odgovorio je ‘Sirija, Sirija.’“[/quote]

Na stanici se našao i još jedan Sirijac imenom Abd-ar-Rahman:

[quote]„’Postoje mnogi koji se pretvaraju da su Sirijci. Afganistanci, Libanonci, Pakistanci, Turci, Kurdi, Egipćani, a posebno Iračani.’
Zatim je otkrio kako su po njihovom dolasku u Grčku, vlasti pokušale odvojiti ljude u Sirijce i ne-Sirijce.
Ali kada su zamoljeni da daju otiske, vlasti su otkrile kako veliki broj ‘tražitelja azlia’ namjerno unakazi svoje prste u nadi kako ih neće identificirati.
Nadalje, Abd-ar-Rahman kaže, ‘mnogi Iračani koji se pretvaraju da su Sirijci iz područja oko Quamishlia. Taj sirijski grad nalazi se u blizini turske granice. Njegovi stanovnici govore arapskim dijalektom koji je raširen u Iraku’.“[/quote]

Još ranije je portal The Local otkrio kako ilegalni imigranti koji prelaze Mediteran također u velikom i rastućem broju odbijaju biti podvrgnuti identifikacijskim provjerama, s nadom da će moći lagati o točnoj lokaciji odakle dolaze i tko su i što su u stvarnosti.

Daniela Stradiotto, direktorica policijskog odjela za forenziku i identifikaciju, citirana je kako kaže da su „većinom Eritrejci, Sirijci i Somalijci“ oni koji odbijaju biti identificirani.

[quote]’Tehnički je ilegalno prisiljavati ih da prođu fotografsku identifikaciju i davanje otisaka,rekla je Stradiotto. ‘Policije traži nove legalne načine da zadrži imigrante 72 sata umjesto trenutnih 12, s ciljem da ih se pokuša prisiliti da prođu identifikaciju’.“[/quote]

Prema Dublinskom sporazumu – koji je zajednički suspendiran od strane Angele Merkel i drugih vođa EU, a što je nečuveno kršenje zakona EU – „tražitelji azila“ moraju biti identificirani prije nego li podnesu zahtjev za azil u prvoj zemlji članici EU.

No, čini se kako zakoni kojima se diče svi „demokratski“ lideri zapravo ne vrijede i ne važe, barem kada je u pitanju masovna ne-europska invazija i neometano ulaženje u Europu mimo svake zdrave pameti i logike onih koji bi trebali voditi brigu prije svega o vlastitom narodu.

Izvor: Sloboda.hr/Pandora