pedofil novi zagreb sdp sisač sisački milanović kristina baniček

Pedofil kojeg je policija u četvrtak uhitila pod sumnjom da je u liftu napastovao 9-godišnju djevojčicu dugogodišnji je SDP-ov aktivist u Sisku.

Nakon što je policija u četvrtak objavila fotografije muškarca koji je osumnjičen da je 22. siječnja u Novom Zagrebu, u liftu stambene zgrade, počinio kazneno djelo spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina, telefoni im nisu prestajali zvoniti.

Mnogi su se građani javljali s raznim korisnim informacijama, te je osumnjičeni pedofil isti dan već bio uhićen u svome domu u Sisku.

Kako se navodi u današnjem izdanju lista “24 sata”, riječ je naime o 23-godišnjem mladiću i dugogodišnjem aktivistu sisačkog SDP-a. To jasno pokazuje i fotografija koju je osumnjičeni pedofil objavio na svom Facebook profilu na kojem se nalazi u društvu s premijerom Zoranom Milanovićem, bivšom SDP-ovom županicom Marinom Lovrić-Merzel i SDP-ovom gradonačelnicom Siska Kristinom Baniček.

Klikni LIKE ako smatraš da su kazne za pedofile preblage!

SDP-ova sisačka gradonačelnica Kristina Baniček za “24 sata” je potvrdila kako obitelj osumnjičenog pedofila već dugo poznaje. Baniček navodi kako je majka osumnjičenog pedofila članica SDP-a.

Podsjetimo, osumnjičeni pedofil je 22. siječnja oko 15.55 sati šetao po naselju Novog Zagreba oko stambenih zgrada, između automobila i po parkiralištima tražeći žrtvu. Ugledao je djevojčicu u dobi od desetak godina kako se s ruksakom na leđima vraća iz škole. Ulazak u zgradu, a potom i čekanje lifta pokraj nepoznatog muškarca nisu joj bili sumnjivi. Ali, kad su se vrata lifta zatvorila, kojima se djevojčica okrenula licem, bludnik, zakopčan do grla, bočno se okrenuo prema njoj. Što se lift više penjao, to je pedofil postajao agresivniji i napadniji. Počeo ju je grliti, ljubiti, dirati po cijelom tijelu i sve to vrijeme nije prestajao dahtati. Unatoč opiranju, vici i zapomaganju upomoć, prestravljenu je školarku znatno krupniji muškarac nadjačao.

Osumnjičeni pedofil i akvitist SDP-a navodno ne negira da se on nalazi na policijskim forografijama, no tvrdi kako nije počinio kazneno djelo za koje ga terete. Prijetu mu zatvorska kazna od šest mjeseci do pet godina.

Autor: Sloboda.hr/24 sata
Foto: Facebook

>>> Priveden pedofil iz Novog Zagreba