đuro glogoški zoran erceg

U TV emisiji Aljazeere sučelili su se Đuro Glogoški predsjednik udruge 100% HRVI prve skupine i kontroverzni hrvatski branitelj Zoran Erceg.

Glogoški se uživo javio iz šatora u Savskoj, dok je Erceg bio u nekom od zagrebačkih studija. Emisiju je vodila Mirjana Hrga iz sarajevskog studija.

Na samom početku javljanja Glogoški se uljudno predstavio te argumentirao sve o svom ranjavanju kao i ratnom putu na što je ujedno prozvao i Ercega kojega je to pitanje izgleda jako zbunilo, pa je počeo nesuvislo nabrajati posve čudne i neargumentirane činjenice i okolnosti čak tri ranjavanja, vidno zbunjen i uz sufliranje pristrane mu voditeljice emisije Mirjane Hrge.

NEUVJERLJIVI I NEARGUMENTIRANI ODGOVORI KONTRAVERZNOG “BRANITELJA” ERCEGA

Očita namjera dvojca Hrga – Erceg, da iz takta izbace Glogoškog, svaki put je demantirana. Žestoko su se trudili da Glogoškog natjeraju svojom unakrsnom paljbom raznih pitanja i navođenja na to da možda čuju ono što žele. Pljuštala su pitanja od tog; tko stoji iza prosvjeda? Stoji li neka od političkih stranaka iza prosvjeda? Tko je glavni organizator prosvjeda i slično na što je Glogoški vrlo mirno i suvereno pokazao dvojcu Hrga – Erceg kako je prosvjed počeo spontanim okupljanjem i slično…

Međutim ovdje je potrebno i vrlo važno napomenuti i postaviti nekoliko pitanja Ercegu;

– Tko mu je bio ratni zapovjednik?
– Tko mu je potpisao ratni put?
– Kako je moguće da Erceg prima hrvatsku mirovinu, ako mu je kako navodi priznato samo ranjavanje snajperom u nogu i to u Sarajevu na osnovu čega je kako navodi, sad 50% HRVI i prima mirovinu u iznosu od 3000 kuna. Do samo prije nekoliko dana mašući štakama koje nosi (po potrebi!) Erceg je glasno pričao da je on hrvatski branitelj sa 80% HRVI.

Na ova bi pitanja Erceg itekako morao odgovoriti.

Ukoliko se sam Erceg ne potrudi dati argumentirane odgovore na ova pitanja, moguće da će na ista dati odgovor ministar hrvatskih branitelja Predrag Matić ili neka druga institucija.

Što se sve događalo u ovoj mučnoj TV emisiji pogledajte u priloženom videu:

Autor: Sloboda.hr/Braniteljski portal/Aljazeera