Foto: fah

Val razbojništava u novčarske institucije nastavio se i jutros. Svega desetak minuta nakon otvaranja poslovnice Fine u zagrebačkoj ulici Grada Gospića, a koja se nalazi u sklopu zgrade Tekstilprometa, u nju su upala dvojica maskiranih te naoružanih lopova.

Uz povike da je riječ o pljački nakon čega su uslijedile naredbe: “Daj pare, brzo”, prestravljeni djelatnici Fine nisu imali drugog izlaza nego poslušati pljačkaše koji su, kako je već dosad pokazala praksa, pokazali neviđenu hrabrost pljačkati unatoč zaštitarskoj službi.

Iako je policija vrlo brzo pristigla na mjesto događaja, razbojnici su pobjegli u nepoznato s plijenom. Jesu li ih vani čekali i pomagači u nekom od automobila kako bi se što prije udaljili u nepoznato, ili je riječ o lopovskom duetu koji je cijeli vikend pomno pripremao oružani prepad i koji zasad zadovoljno trlja ruke zbog ukradenog novca, nije poznato.

Pred zagrebačkim policajcima je još jedan veliki izazov, razbojništvo su snimile nadzorne kamere u poslovnici, a koliko su točno ukrali još se uvijek ne zna no pretpostavlja se da je riječ o većem iznosu.

Osim policije na mjesto očevida stigli ja i Hitna pomoć.

Izvor: Sloboda.hr/Jutarnji.hr