katarina banić miss hrvatske hčsp trilj

Odlična vijest dolazi nam iz Cetinske krajine, točnije iz grada Trilja. Naime, da domoljublje među mladima sve više jača dokazuje nam i primjer Katarine Banić, Miss Hrvatske 2010. i Miss interneta 2012., a inače i dugogodišnje članice Hrvatske čiste stranke prava.

Katarina Banić izabrana je za novu predsjednicu HČSP-ove podružnice grada Trilja. Na Izbornom zboru triljske podružnice, koja se održala 2. lipnja 2014. u gradskoj vijećnici, izabrani su i za dopredsjednika Jozo Lapić, a za tajnika Marko Kažimir. Na zboru su izabrani i članovi izvršnog odbora, nadzornog odbora i časnog suda podružnice, te su imenovani članovi županijskog vijeća HČSP-a Splitsko-dalmatinske županije.

Za više ovakvih članaka – klikni LIKE!

Zboru su nazočili predsjednik Županijskog vijeća Splitsko-dalmatinske županije Marko Skejo, politički tajnik HČSP-a i član Glavnog stana Luka Podrug, te predsjednik županijske Mladeži HČSP-a Ante Milić.

Inače, u HČSP je stranka poznata po dolasku velikog broja mladih ljudi pravaškog i državotvornog političkog usmjerenja. Također, primjera poput Katarine Banić, gdje mladi preuzimaju vodstva stranačkih podružnica, u HČSP-u ima sve više i više.

Autor: Sloboda.hr