Široki-i-Dinamo-odigrali-pripremnu-utakmicu-2014_17

Prvu ovogodišnju utakmicu, ali i prvu od kad je Zoran Mamić i službeno postao menadžer kluba, Dinamo je je dobio slavivši na gostovanju protiv Širokog Brijega 0:1. Prenosimo i izjave nekih od igrača koje prenosi GNK Dinamo.

Mislim da je bila dobra utakmica i da je naša pobjeda zaslužena. Naravno, usred priprema smo pa nije bilo lako igrati, ali dominirali smo veći dio utakmice i možemo biti zadovoljni izvedbom. Trema? Nisam imao neku klasičnu tremu, ali naravno da mi nije bilo svejedno na početku jer sam ipak igrao za moj Dinamo, ali sve je ubrzo sjelo na svoje mjesto – Domagoj Pavičić.

– Naravno da sam presretan zbog prvog pogotka za Dinamo; ne znam uopće kako bih to opisao. Ovo je bila prijateljska utakmica i rezultat možda nije bio u prvom planu, ali mladom igraču kao što sam ja je golema čast uopće biti u Dinamu, a kamoli igrati i zabiti gol za pobjedu. U svakom slučaju će mi ovaj pogodak i pohvala trenera biti odličan poticaj za nastavak rada – Dino Perić

– Stvarno nije bilo lako igrati po teškom terenu koji je kiša dodatno uništila. Unatoč tome mislim da smo dobro igrali cijelu utakmicu, dominirali i bili bolji, a naravno da ćemo biti i puno bolji kada završimo s pripremama – Domagoj Antolić.

Autor: F.Č.