Nezavisni saborski zastupnik Damir Bajs u srijedu se priključio Fokusu čime ta stranka sada ima dva zastupnika u parlamentu, a nakon što je potpisao priključenje njegove stranke Fokusu poručio je da je riječ o stranci koja ima viziju, cilj i politike za dobrobit građana.

Predsjednik Fokusa Davor Nađi izvijestio je da se Nezavisna lista Damir Bajs priključila Fokusu, te istaknuo kako je ‘zastupnik Bajs prepoznao kvalitetu stranke Fokus i politike koje zastupaju’. Zajedničkim radom u Klubu i zastupanjem istih politika i stavova pokazalo se da dobro funkcioniramo zajedno i da produbljivanje suradnje ima smisla, rekao je.

Bajs je do sada u zajedničkom Klubu funkcionirao kao nezavisni zastupnik, a, ističe Nađi, priključenjem stranci Fokus dodatno jača i raste na dva zastupnika. Svojim velikim političkim iskustvom Bajs će sigurno obogatiti djelovanje Fokusa, poručio je.

Bajs je rekao da su se radom u istom Klubu približili u stavovima, a Fokus je ocijenio kao stranku koja ima viziju, cilj i politike koje će to provesti na dobrobit građana.

Izvor: Sloboda.hr/Hina

foto: screenshot facebook