cro cop muller

Mirko Filipović i Jarrell Miller odradili su još jedan sjajan i dramatičan okršaj, ovoga puta u sklopu Glory 17 eventa održanog u Los Angelesu.

Nakon što je Gabriel Varga porazio Sitmonchaia i Oblonskyja u istoj večeri da bi preuzeo mjesto glavnog izazivača u perolakoj kategoriji, i nakon što je Andy Ristie lijevim krošeom zaustavio Hollenbecka nakon samo 35 sekundi borbe, u ring su zakoračili teškaši.

Miller je bio dosta efektan u klinču i nastojao je biti taj koji kontrolira i vrši pritisak na centru ringa, dok je Cro Cop najviše štete radio kickovima. Rivali su imali dosta izmjena udaraca u klinču, a palo je, na žalost, i nekoliko ilegalnih udaraca u prepone (Mirka). Dva su suca dala dvije runde Filipoviću a jednu Milleru, dok je treći sve tri runde dao Cro Copu. ‘Big Baby’ je bio poprilično razočaran,’ piše Profightstore.

U prvoj rundi Miller je od početka pokušao preuzeti inicijativu, a Mirko je kontrirao direktom. Došlo je do nekoliko klinčeva, gdje je Miller uputio nekoliko slabijih koljena. Cro Cop je tada uputio dva dobra desna krošea, a onda je morao uzeti kratku pauzu zbog udarca u prepone. Miller je lagano skakutao na nogama i uputio nekoliko direkata, na čega je Cro Cop odgovorio čistim direktom, i s nekoliko kickova u tijelo. Miller je slao slabe low kickove kako bi namjestio napade rukama, a runda je završila s razmjenom udaraca bez čistog pogotka s ijedne strane.

U drugoj rundi Miller je bacio low kick i ručnu kombinaciju, nakon čega je Mirko odgovorio middle kickom. Jarrell je u klinču bacio nekoliko konkretnijih koljena, dok se hrvatski borac vratio middlekickovima a kažnjavao je protivnika i aperkatima. 40-ak sekundi prije kraja bacio je još jedan dobar middle kick, nakon čega je dvojac izmjenjivao jake aperkate u klinču.

Mirko je u trećoj rundi krenuo vrlo agresivno, bacio je lijevi pa desni kroše, kao i side kick. Tada je Cro Cop primio još jedan udarac u prepone, zbog čega je uzeo pauzu. Borba se u nastavku prebacila u klinč, gdje je Miller slao koljena. Mirko je bacio sjajan high kick, a 90-ak sekundi prije kraja Filipović je naizgled primio još jedan udarac u prepone, i došlo je do još jedne pauze. Pri povratku u akciju teškaši su izmijenili nekoliko dobrih udaraca, nakon čega je sjeo Cro Copov middle kick. 15- sekundi prije kraja Miller je nastavio s pritiskom, a Filipović je bacio još jedan high kick.

REZULTATI :
Glavne borbe :

Mirko Cro Cop vs. Jarrell Miller – Cro Cop jednoglasnom odlukom (29-28, 29-28, 30-27)
Gabriel Varga vs. Shane Oblonsky – Varga jednoglasnom odlukom (30-27, 30-27, 29-28)
Andy Ristie vs. Ky Hollenbeck – Ristie nokautom, 0:35 R1
Shane Oblonsky vs. Marcus Vinicius – Oblonsky jednoglasnom odlukom (29-26, 29-26, 29-26)
Gabriel Varga vs. Yodkhunpon Sitmonchai – Varga jednoglasnom odlukom (30-27, 30-27, 30-27)

Izvor: Tportal
Foto: boxeomundial.com