cro cop

Mirko Filipović ubilježio je novu pobjedu u svojoj MMA karijeri zahvaljujući prekidu tijekom druge runde od strane suca zbog obilnog krvarenja njegovog protivnika Satoshija Ishiija!

Borba tijekom koje je teško po navijanju gledatelja bilo odrediti tko je zapravo u ringu domaćin, odnosno Japanac, a tko Hrvat. Cro Cop je i dalje legenda među fanovima borilačkog sporta u ‘zemlji izlazećeg sunca’, a sam meč krenuo je prilično oprezno na obje strane.

I Mirko i Satoshi odlučili su dobro provjeriti raspoloženje međusobno raspoloženje prije nego što su se upustili u razmjene udaraca, ali borba prilično brzo završava u parteru. Cro Cop je uputio low kick udarac i nakon toga završavaju na podu.

Klikni LIKE za podršku našem Mirku!

Hrvatski borac se vrlo dobro brani, a u jednoj situaciji uspio je i napraviti laktom posjekotinu na Ishiijeovom čelu što se pokazalo presudno tijekom borbe koja je zbog toga više puta prekidana kako bi se obrisala krv i pokušala sanirati rana.

U drugoj rundi borci su krenuli u malo žešće razmjene, Cro Cop je krenuo svojim nadaleko poznatim lijevim high kickom koji je ipak završio u bloku, ali nakon još nekoliko izmijenjenih udarac sudac je morao prekinuti borbu s obzirom na to da se krvarenje iz Ishiijeve rane nije zaustavljalo te je ometalo oba borca. To je Ishiija očito prilično razočaralo te je krvave glave odmah napustio ring i prije službenog proglašenja pobjednika.

>>> Skandal na vaganju Cro Copa; japanski novinari u šoku!

Izvor: FiteSite