stipe miočić thompson cleveland

Miočić je u spektakularnom meču u kojem je branio naslov prvaka teške kategorije, uništio nizozemskog borca Alistaira Overeema pred 20-ak tisuća navijača iz rodnog mu Clevelanda.

Američki MMA borac i prvak teške kategorije u UFC-u, Stipe Miočić, silno se ponosi svojim hrvatskim porijeklom, a čak mu stopalo krasi tetovaža starog hrvatskog grba. No, voli Stipe poslušati i ponešto domaće glazbe, pa je tako veliku pobjedu protiv Alistaira Overeema proslavio uz stihove Marka Perkovića Thompsona.

Miočić je u spektakularnom meču u kojem je branio naslov prvaka teške kategorije, uništio nizozemskog borca Alistaira Overeema pred 20-ak tisuća navijača iz rodnog mu Clevelanda. Iako, nije najbolje krenuo kada ga je ‘Reem’ direktom srušio i potom uhvatio u giljotinu, Miočić se izvukao i odmah se prebacio u napadačko stanje. Overeem je bježao po ringu, a Stipe ga je na kraju uhvatio, oborio na parter i bombardirao udarcima u glavu dok Nizozemac nije ostao bez svijesti.

Stipe je nakon meča poručio svojim hrvatskim navijačima kako zna da “nikada nije sam jer iza sebe ima domovinu punu ratnika”.

Slavlje se nastavilo i u Clevelandu gdje je organizirana proslava na koju je došla hrvatska zajednica toga grada i uz zastave Hrvatske i pjesme Thompsona dočekala svog prvaka.

Izvor: Dnevno.hr