lezbijski par lezbe homoseksualnost bolest silovanje

U Verdunu na sjeveroistoku Francuske, podignuta je optužnica protiv lezbijskog para i još 4 osobe zbog toga što su u svom stanu na drugom katu zatočile, mučile, silovale i izgladnjivale mentalno hendikepiranu djevojku, 20-godišnju Cassandru. U stan svojih mučitelja Cassandra je dovedena na prijevaru, u pratnji nekadašnjeg školskog kolege.

Cassandra, povučena djevojka porijeklom iz mjesta Rarécourt nedaleko od Verduna, doselila se u grad u potrazi za poslom te je radila u restoranu brze prehrane kao pomoćna radnica, a stanovala u hostelu za mlade radnike. Nakon što su je mučitelji namamili u svoj stan i ondje je zatočili, izostala je s posla te joj je prijetio otkaz. Naposlijetku je pronađena zahvaljujući socijalnoj radnici koja ju je došla tražiti.

Mladi lezbijski par, Caroline i Laëtitia, čije je “vjenčanje” prva ozakonjena homoseksualna zajednica u Verdunu, kao i njihov prijatelj, mladić poznat kao “Le Manu” koji je s nevjenčanom djevojkom živio u istoj zgradi su sa još dvojicom mladića od 19 i 27 godina, prisilile su Cassandru, između ostalog, da potpuno odjevena uđe u ledenu vodu rijeke Meuse nedaleko od zgrade te se potom gola vrati u stan lezbijskog para, pritom joj prijeteći smrću.

Ondje su je nastavili mučiti od početka veljače do sredine ožujka – bila je prisiljena spavati na podu i jesti krokete mačje hrane, nije se smjela otuširati. Mučitelji su joj nanosili ozljede upaljenim cigaretama i užarenim vrhom noža. Neke od činova seksualnog nasilja napadači su i snimili.

Hendikepiranu su djevojku zlostavljači pustili i socijalna radnica ju je pronašla 14.3. “ošišane kose”, lica “izobličena i nateknutog” te ju je odmah odvela u bolinicu i prijavila slučaj policiji. Tijekom više od mjesec dana Cassandrinog zatočeništva susjedi u zgradi nisu ništa primijetili.

Tužiteljica Camille Mianson potvrdila je da su i lezbijski par i ostali počinitelji priznali počinjena nedjela.

Izvor: narod.hr
Foto: Ilustracija