beč gay friendly semafori

Bizarna i agresivna narav nametnute homoseksualne propagande pokazuje se ovih dana u Beču gdje se bolesna ideologija širi na jedan specifično bizaran način.

Što se događa kada semafor postane ‘gay friendly’ i služi rušenju rodnih stereotipa? Otkrit ćete odete li u narednim tjednima do Beča: tamo ćete na svjetlima semafora, umjesto klasičnih slika čovječuljaka u zelenoj i crvenoj boji, naići na homoseksualne parove, dva muškarca ili dvije žene ili pak hetero parove. I uz to još i nacrtano srce.

Stotinu semafora u glavnom gradu Austrije reprogramirano je u čast tri važna događaja kojima će Beč biti domaćin narednih tjedana: Life Ball, najvažniji humanitarni događaj u Europi u korist borbe protiv AIDS-a (16. svibnja), Eurosong (od 19. do 23. svibnja) i Regenbogenparade ili Vienna Pride (20. lipnja).

Prema riječima organizatora, ova kampanja sa semaforima ima dva cilja: predstaviti Beč kao otvoreni grad i istovremeno unaprijediti sigurnost prometa, kako pješaka tako i vozača. Inicijativa koja košta 63 tisuće eura trajati će sve do kraja lipnja.

beč gay friendly semafori

Izvor: Sloboda.hr/Zdravstveniodgoj.com/Corriere.it