Pajičić4

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara započeo je akciju Pajičić – do istine. Ovom akcijom Stožer želi ukazati na nepravilnosti u funkcioniranju sustava, prekomjernu i protupropisnu primjenu policijske sile, nasilje nad hrvatskim braniteljima, ćirilično nasilje nad Vukovarom, medijsku šutnju o slučaju Pajičić, manipuliranje referendumskim potpisima i konstanto odgađanje saborske rasprave o Vukovaru od rujna 2013.

Diljem Hrvatske osvanut će plakati Darka Pajičića kao upozorenje na policijsku brutalnost te kršenje propisa i pravilnika.

Pajičić2

Podsjetimo, u studenom 2013. godine maloljetni hrvatski branitelj i zatočenik srpskih logora Darko Pajičić brutalno je pretučan od strane policajca Saše Sabadoša, sina srpskog agresora. Darko Pajičić je Božjim čudom preživio, a protiv policajca je traženo pokretanje kaznene prijave. Ministar Ostojić rekao je kako je za sve kriv alkohol te tako za ovaj slučaj još uvijek nitko nije kažnjen.

Za više informacija o tijeku akcije posjetite službenu stranicu Stožera za obranu hrvatskog Vukovara www.stozerzaobranuhrvatskogvukovara.hr.

Autor: J.M.
Foto: Facebook