zoran milanović sdp izbori hdz

Zavrzlami u Parku prirode Lastovo ne nadzire se kraj. Premda su parlamentarni izbori za nama pa Mihael Zmajlović više ne bi trebao upravljati Ministarstvom okoliša.

Prema kazivanju djelatnika, sjednica Upravnog vijeća održana je pod predsjedanjem Saše Banića, prije nekoliko dana u Zagrebu. Na istoj su pak sudjelovali većinom članovi i djelatnici Parka prirode Lastovo, a troškovi ovakvog skupa bili bi značno manji da se događaj odvio na njihovom Lastovu. Sudjelovao je na sastanku i optuženi ravnatelja Kristo Jovanović, čije je razrješenje tražio predsjednik upravnog vijeća Banić.

Sjednica je, tvrdi izvor portala Dnevno.hr, održana u harmoniji i nadasve idilično kao da ne postoji zahtjev za smjenu ravnatelja.

”I ne samo to, znajući što ih čeka po uspostavljanju nove vlade, brže bolje su donijeli odluku o hitnom raspisivanju natječaja za 4-5 radnih mjesta, kako bi uhljebili svoje istomišljenike, a intimna prijateljica nesuđena ravnateljica, ostala je izgleda samo prijateljica pomoćnika ministra(iako joj je prije sredio mjesto nadzornika u Parku, bilo joj je obećano mjesto ravnateljice)”, prepričavaju portalu Dnevno.hr djelatnici kazujući kako je to odraz poštenja hrvatske politike i političara. Jer s ovom trakavicom, o kojoj nije pisao gotovo niti jedan hrvatski medij, dobro je upoznat bivši premijer Zoran Milanović koji je evidentno štitio svojeg čovjeka Mihaela Zmajlovića, čije je afere u jednom dahu ionako teško pobrojati.

Izvor: Sloboda.hr/Dnevno.hr