gordan maras sdp vojni rok

Potpredsjednik SDP-a Gordan Maras, koji je izazvao buru reakcija svojom izjavom o razlici generala Kotromanovića i Krstičevića, uopće nije služio vojni rok, što je najbolje, taj civilni vojni rok je odslužio – u SDP-u.

Naime, Marasa je to što je diplomirao 1999., pa na godinu (2000.) postao predsjednik Foruma mladih SDP-a očito učinilo toliko sposobnim da već 2001. bude direktor HOC-a Bjelolasica. A usput je, zbog prigovora savjesti – u SDP-u služio civilni vojni rok, kažu upućeni, a piše Direktno.hr

I takav je hrabri borac s prve crte SDP-ova bunkera na Iblerovom trgu u centru Zagreba stručan za bilo koje pitanje vojske.

“Razlika između njih dvojice je ta da je Kotromanović veliki ratnik koji je ratovati naučio u Domovinskom ratu, a učio je i od generala Gotovine. Za razliku od njega Krstičević je vojne vještine učio u JNA”, ocijenio je Maras svojim stručnim političko-vojnim lijevim okom i izazvao buru reakcija u javnosti.

Što se tiče SDP-ovih ministara boraca, tu se ističe i tehnički ministar Mihael Zmajlović koji je civilni vojni rok odradio na rubu zakona.

“Istina je, kao ročnik sam bio direktor javne tvrtke”, priznao je novinarima Zmajlović, ali objasnio da je “potpisivao ugovore za Komunalno Jastrebarsko, ali za to, tvrdi, nije primao plaću”.

Klikni LIKE ako smatraš da Marasu nije mjesto u hrvatskoj vladi!

Izvor: Direktno.hr