živi zid ivan sinčić

Otkad je samoprozvana “skupština” Živog zida objavila da imaju novog predsjednika, predsjednik Živog zida i saborski zastupnik Ivan Sinčić objavio je da se samo radi o bivšim članovima i nepoznatoj skupini građana i odluke te “skupštine” je proglasio nevažećima.

“Na jučerašnjoj tzv. ‘skupštini’ nije bio nijedan član Živoga zida. Radilo se o desetak osoba koji su gotovo svi do zadnjega službeni članovi drugih stranaka. Upravno iz toga razloga ‘skupština’ je bila zatvorena za javnost. Nevjerojatno je da taj podatak nisu provjerili novinari HRT-a kao javne televizije nego su potrošili novce poreznih obveznika na reportažu fantomske skupštine ljudi koji su počinili teško kazneno djelo falsificiranja službenih dokumenata. Radi se o klasičnom slučaju prljave predizborne kampanje, o obmani u režiji HRT-a i neprijatelja Živoga zida, kao jedine stranke koja se istinski bori za interese naroda. Više o svemu javnost će saznati sutra na novinarskoj konferenciji”, priopćili su iz Živog zida na službenom Facebook profilu.

“Nemojte se obeshrabriti. Ovo je teška borba, ali predivna i vrijedna svakog odricanja. Bez uzmaka i bez straha. Pobijedit ćemo, jer nema alternative”, napisao je Ivan Sinčić danas na svom Facebook profilu.

Izvor: Sloboda.hr
Foto: fah