Časni sud Hrvatskih suverenista donio je jednoglasnu odluku o izbačenju Hrvoja Zekanovića iz stranke, povodom saborskog govora i niza medijskih nastupa u kojima je Zekanović one stranke i pojedince koji se bore protiv covid-potvrda potpuno neutemeljeno optužio da su odgovorni za to što ljudi završavaju na respiratorima, a sve one koji se nisu cijepili i koji javno ne pozivaju ljude na cijepljenje nazvao ravnozemljašima.

Tim povodom, Zekanović je večeras na svom Facebooku objavio fotografiju prerezane članske iskaznice.

“Projekt Hrvatskih suverenista dugo sam vremena vukao kao jedina lokomotiva, dok su mnogi dugo kalkulirali. Danas, nakon što sam prepustio vodeće pozicije u stranci izbačen sam iz stranke koja je od brenda do ideje bila projekt kojeg sam sanjao godinama. Naravno političke projekte radiš u timu tako da ne smijem zaboraviti i moram još jednom zahvaliti svima koji su prepoznali moj rad i angažman na projektu Hrvatskih suverenista te me izabrali za prvog predsjednika. Što se mene tiče ovaj projekt više ne postoji, a svima koji su u mojem političkom radu prepoznali ideje za koje se vrijedi boriti poručujem, tek krećem!”, objavio je Zekanović.

Pavliček odgovorio stotinama novih iskaznica

Zekanović nije puno čekao na odgovor svojih bivših stranačkih kolega. Predsjednik stranke Marijan Pavliček odgovorio mu je fotografijom s više stotina novih članskih iskaznica te porukom: “Pojedinac ne čini stranku. Stranku činimo svi mi ✌️! Dobro nam došli!”

Izvor: Sloboda.hr