Ždrijeb Lige prvaka

U sjedištu UEFE u Nyonu održan je ždrijeb osmine finala Lige prvaka, a u borbi za četvrtfinale sučelit će se PSG i Chelsea, Arsenal i Barcelona, Roma i Real, te Juventus i Bayern.

Ždrijeb je donio četiri obračuna velikih klubova, a u osmini finala ponovno će se sučeliti pariški PSG i londonski Chelsea. Europski prvak Barcelona našeg Ivana Rakitića igrat će protiv Arsenala, a Juventus Marija Mandžukića dobio je za protivnika minhenski Bayern. Lukad Modrić i Mateo Kovačić će u dresu Real Madrida igrati protiv Rome, dok je Dinamo Kijev Domagoja Vide izvukao Manchester City. Preostali parovi su Gent – Wolsfburg, PSV – Atletico Madrid i Benfica – Zenit.

Međutim, iako Real ne igra u blistavoj formi, ne igra ni Roma, pa ‘kraljevi’ mogu biti zadovoljni ovakvim ždrijebom, koji mu je mogao donijeti i kudikamo teže suparnike, poput Arsenala ili Juventusa.

No, ovaj ždrijeb nikako ne ide na ruku Uefi jer ruka argentinske legende, Javiera Zanettija čvrsto je zgrabila kuglicu, te odglumila da je vrti po bubnju i izvukla Realovo ime.

Izvor: Sloboda.hr/tportal