srpske novosti drago kovačević ratko mladić

Srpske Novosti, novine koje su pokrenule opću medijski hajku na ministra kulture dr. Zlatka Hasanbegovića, a koje se financiraju milijunskim iznosima iz proračuna Republike Hrvatske, iz dana u dan se dokazuju kao totalno nevjerodostojne i krajnje kompromitirajuće novine.

Naime, vjerovali ili ne, za dotične novine vrlo aktivno radi i piše Drago Kovačević, posljednji ratni gradonačelnik okupiranog Knina i ministar “informisanja” zločinačke tzv. Republike Srpske Krajine koja je srušena i poražena u akciji Oluja 1995. godine.

Dotični je ostao upamćen po javnom hvaljenju ratnog zločinca Ratka Mladića. “Ratko Mladić je legendarni komandant Glavnog štaba vojske Republike Srpske, naš stari poznanik i jedan od srpskih legendi”, hvalio je Kovačević zločinca Mladića 20. srpnja 1995. godine, samo par dana nakon pokolja u Srebrenici.

Drugim riječima, kako se srpske Novosti financiraju iz državnog proračuna, Republika Hrvatska ujedno financira čovjeka koji je bio jedan od glavnih čimbenika u okupaciji Hrvatske te ga možemo nazvati par excellence neprijateljem Republike Hrvatske.

Klikni LIKE ako si za ZABRANU srpskih Novosti!

Na prvu vijesti zaista nismo vjerovali da se radi upravo o tom Draganu Kovačeviću, no potvrdu smo dobili na službenom Twitter profilu ratnog gradonačelnika okupiranog Knina gdje članke srpskih Novosti vrlo jasno navodi kao svoje, a zatim smo na internetu pronašli i mnoge druge službene potvrde i izjave u kojima se Kovačević hvali kako piše i radi za srpske Novosti u Hrvatskoj.

Popis članaka Dragana Kovačevića za srpske Novosti možete i sami pogledati ovdje.

srpske novosti drago kovačević ratko mladić

srpske novosti drago kovačević ratko mladić

Izvor: Sloboda.hr