rene bitorajac zaus faber ožujsko zagrebačka pivovara

Čitava Hrvatska zgrožena je pjesmom “Mi Hrvati” rigidnog hrvatskog glumca Renea Bitorajca, u kojoj se na krajnje primitivan i vulgaran način ocrnjuju Hrvatska i hrvatski narod.

Kako je Rene Bitorajac jedna od glavnih ikona na reklamama Ožujskog piva u vlasništvu Zagrebačke pivovare, svoje su nezadovoljstvo počeli izražavati i brojni ugostitelji. Jedno takvo negodovanje na svom je Facebooku podijelio Krešimir Miletić. Naime, Miro Andrić, vlasnik poznatog zagrebačkog kafića “Zeus Faber” (Špansko), uputio je sljedeće pismo Zagrebačkoj pivovari:

“Poštovani,

Kako je g. Rene Bitorajac angažirani pojedinac na reklamama Zagrebačke pivovare, a ujedno se otvoreno stavio na stranu propagande o omalovažavanju i vrijeđanju osjećaja hrvatskih građana i njenih institucija, katoličke crkve… nismo zadovoljni njegovim pojavljivanjem na vašim reklamama. Naši gosti negoduju njegovom pojavom jer se osjecaju povrijeđenima.

Stoga, mislimo da nije dobro birati takve osobe za promicanje vaših proizvoda, pogotovo za vrijeme predstojećih utakmica. Da ne govorimo o plakatima.

U slučaju nastavka ovakve kampanje, nismo sigurni da ćemo u našim ugostiteljskim objektima moći izlagati vaše flajere i ostale materijale s njegovim likom.

S poštovanjem i nadom da nas razumijete,

Miro Andrić
Car Herc doo”

Klikni LIKE ako se slažete s ovim zahtjevom!

>>> JEFTINI FALSIFIKAT: Rene Bitorajac za ocrnjivanje Hrvata rabio snimke ruskih, grčkih i poljskih huligana

>>> RENE BITORAJAC RAZOTKRIVEN: “Živi u otetom elitnom stanu u centru Zagreba čijeg su vlasnika ubili partizani!”