ivan šuker

Bivši ministar financija Ivan Šuker jučer je gostovao u HRT-ovoj emisiji Studio 4. Nezgoda koja mu se dogodila sa stolcem nije ga spriječila da nastavi raspravu o ozbiljnim temama.

Šuker je naime “propao” u stolcu, no to ga nije spriječilo da s ozbiljnošću nastavi govoriti u društvu Ljube Jurčića i voditeljice Studia 4 Tončice Čeljuske.

“Jedva sam se suzdržala. Šuker propada usred razgovora o važnoj temi. Ali nije se dao zbuniti, svaka mu čast. Očekivala sam u tom trenu da će reći: ‘Nešto nije u redu sa stolicom’, pa nastaviti razgovor, ali on se nije dao smesti. Bilo je simpatično kako je on ostao pribran. Ja sam čak vjerovala da to nije sve bilo u kadru, ali kasnije sam pogledala reprizu pa sam shvatila. Bilo je zaista smiješno”, izjavila je za tportal Tončica te dodala kako tu priča ne staje.

“Kada je Jurčić bio u kadru, Šuker je krenuo popravljati stolac, ali bezuspješno. Zapravo, jedva smo dočekali kraj emisije, jer samo što nisam pukla od smijeha. Kasnije smo se svi smijali, pa i on. Jurčić ga je čak malo zezao: ‘A da razmisliš malo o dijeti?'”

Isječak emisije, koji će vas dobro nasmijati, objavljen je na Facebook profilu HRT Vijesti: