halilović

Iako je hrvatska U-21 reprezentacija igrala u srijedu kvalifikacijsku utakmicu protiv slabašnog San Marina, dobra igra Alena Halilovića svejedno je obišla svijet…

Mladi 19-godišnji hrvatski veznjak odigrao je još jednu impresivnu utakmicu ove sezone, ovaj put u reprezentativnom dresu. Nakon golova za Sporting protiv Espanyola i Malage, Halilović se uspio među strijelce i u dvoboju sa San Marinom kojeg je hrvatska U-21 reprezentacija svladala 4:0.

Iako se ne radi o protivniku koji je mogao testirati na pravi način sposobnosti naših igrača, uključujući i Alena, za razliku od Španjolaca sljedeći tjedan, neki španjolski i svjetski mediji svejedno su prenijeli video s najboljim trenucima našeg veznjaka s utakmice na Šubićevcu.

Osim pogotka, jasno se vidjelo koliko je Halilović bio opasan na desnoj strani i koliko je kvalitetnih lopti slao na lijevo i u sredinu. A ono što je izazvalo najviše divljenja dogodilo se tijekom drugog poluvremena kada je dvojici gostujućih igrača u istoj akciji gurnuo loptu kroz noge.

Izvor: tportal