lesbian_couple_tammy

Još jedna bizarna i tužna priča dolazi nam iz SAD-a, gdje rodna ideologija uništava sve više ljudskih života. Ovaj puta riječ je mladom životu jednog američkog 11-godišnjeg dječaka koji se vodi kao “sin” jednog lezbijskog para.

Naime, lezbijski par odlučio je 11-godišnjem Tommyju početi davati hormone kako bi se odgoditi učinci dječačkog puberteta i dopustiti mu da vidi kakav je život djevojke.

Lezbijke Pauline Moreno i Debra Lobel kategorički tvrde da njihovi postupci nisu usmjereni k tome da preobraze sina Tommyja u djevojku, već mu pružaju priliku da doživi obje uloge – dječaka i djevojčice.

Tvrde da je njihov sin već kao 3-godišnjak znao da je zapravo djevojčica koja je zarobljena u anatomiji muškog tijela. Dječak je izvijestio da je to prenio svojim roditeljima putem znakovnog jezika koji je naučio zbog govorne mane.

TammyLobel

Tommyjevi roditelji nedavno su objavili da se od sada njihov sin zove Tammy. Budući da već kao 11-godišnjak prima injekcije hormona, lezbijke svoju “kćer” čekaju raširenih ruku.

Priloge o ovoj tužnoj priči pogledajte u dva video priloga koja postavljamo. Svoje mišljenje ostavite u komentarima ispod…

Autor: F.Č.
Foto/Video: CNN/Youtube