620_400_1400830624hrvatska_reprezentacija_trening_maksimir_5

Hrvatska nogometna reprezentacija otputovala je jutros u Brazil gdje će sudjelovati na 20. svjetskom nogometnom prvenstvu koje će se u najvećoj zemlji Južne Amerike održati od 12. lipnja do 13. srpnja.

Nakon dolaska u Salvador, najveći grad na sjeveroistočnoj obali Brazila, igrači bi večeras trebali imati prvi trening u svojem kampu Tivoli.

Dio stručnog stožera otputovao je dan ranije, a s igračima su na put krenuli izbornik Niko Kovač, njegov brat i asistent Robert, liječnik Boris Nemec, te fizioterapeut Bojan Radanović.

Brazilci glavni grad države Bahia nazivaju “brazilski glavni grad sreće” zbog izrazito otvorenih i pristupačnih ljudi koji u njemu žive pa se nadamo kako će dio sreće prenijeti i na hrvatsku vrstu.

Tivoli Ecoresort luksuzni je hotelski kompleks s pet zvjezdica smješten pored ribarskog naselja Praia do Forte u regiji Bahia, 80-ak kilometara udaljen od Salvadora i 50-ak minuta od zračne luke Luís Eduardo Magalhaes iz koje će “vatreni” putovati na utakmice u Sao Paulo (1500 km), Manaus (2688 km) i Recife (705 km).

>>> Kovačev popis: Badelj otpao, Močinić i Sammir na SP-u!

Izvor: HRT
Foto: soundset.hr