hrt dnevnik tito kumrovec

U središnjem Dnevniku HRT-a u subotu, prvi put smo mogli čuti da je Tito – diktator.

Voditelj Dnevnika, Branimir Farkaš, izjavio je, najavljujući reportažu iz Kumrovca, gdje su se okupili obožavatelji lika i djela masovnog ubojice Josipa Broza Tita, povodom tzv. Dana mladosti, sljedeće: “Od svih praznika bivše Jugoslavije, ali u manjim razmjerima, među narodima i narodnostima do danas je preživio jedan. Rođendan diktatora čija popularnost kod nekih ni danas ne blijedi. U rodnome mjestu Josipa Broza Tita u Hrvatskom zagorju, okupilo se, ovisno o procjenama, od 7.000 do 15.000 ljudi na nečemu što danas izgleda kao retro piknik i pučka svečanost”.

Dnevnik možete pogledati ovdje (od 32 minute).

Podsjetimo, jučer je u Kumrovcu ispred rodne kuće masovnog ubojice i komunističkog zločinca Josipa Broza Tita održan skup pod nazivom “U mladosti je radost – u radosti je mladost”.

Klikni LIKE ako smatraš da je policija trebala spriječiti veličanje masovnog ubojice Tita!

Skup je obilježilo masovno kršenje niza zakona Republike Hrvatske: od veličanja masovnog ubojice i jednog od najvećih krvnika u povijesti čovječanstva Josipa Broza Tita, preko isticanja komunističkih simbola pod kojim su počinjeni najveći masovni zločini nad Hrvatima od Bleiburga do Ovčare, pa sve do otvorenog poticanja na mržnju prema Hrvatima i opravdavanja masovnih komunističkih zločina.

Policija na sve to nije reagirala, što je dokaz kako još uvijek ne živimo u pravnoj i demokratskoj državi.

Izvor: Sloboda.hr/HRT