partizanski spomenici zagreb adžijina komunizam zločin josipović

Čini se da je Josipovićev “krik” iz zloglasne šume Brezovice, kada je zatražio obnavljanje partizanskih spomenika, urodio plodom. Naime, obnavljanje je započelo i to u samom centru glavnog hrvatskog grada Zagreba.

Spomenik zločinačkoj partizanskoj vojsci u Ulici Božidara Adžije je slika stanja hrvatskog društva, ali i rezultat zastrašujućih poruka i govora mržnje koje sve češće možemo čuti od strane vladajuće političke strukture. Primjer tih zastrašujućih poruka definitivno je i govor predsjednika Josipovića u zloglasnoj šumi Brezovica na tzv. Dan antifašističke borbe kada je Josipović imao potrebu pohvaliti se da u svojem uredu ima bistu komunističkog zločinca i masovnog ubojice Josipa Broza Tita.

Naš sugovornik s tvrdi da se dotični spomenik u Adžijinoj ulici redovito obnavlja i dotjeruje, a s posebnom se pažnjom brine o dvije crvene zvijezde petokrake koje se redovito premazuju sa svježe crvenom bojom, tako da simbol zločinačkog režima uvijek bude jasno uočljiv.

Klikni LIKE ako si za zabranu crvene zvijezde petokrake!

Gotovo je nevjerojatno da se s jedne strane diže ogromna hajka na HOS, kojega se doslovno želi staviti izvan zakona, a s druge strane se u centru Zagreba obnavljaju spomenici zločinačkoj partizanskoj vojsci, koji su se borili protiv hrvatske države i za uspostavljanje totalitarnog komunističkog režima, te pritom počinili masovna ubojstva.

Još je gora stvar što se na dotičnom spomeniku posebna pažnja pridodaje isticanju zločinačke crvene zvijezde petokrake pod kojom je nad Hrvatskom izvršena agresija tijekom Domovinskog rata.

No, samim pogledom na pedigre vladajuće strukture, koju čine isključivo nasljednici bivše komunističke partije te njihovi biološki i ideološki sinovi, ova apsurdna priča zapravo ni ne čudi.

>>> HOS: Pozivamo institucije da nas zaštite od napada antifašista!

>>> Partizanski spomenici najružniji na svijetu

Autor: Sloboda.hr
Foto: Sloboda.hr