Novinarka portala 24 sata Ivana Prgomet jutros je u svom članku pod naslovom “Thompson se zatvorio u stan: Za roštilj u izolaciji spreman!” prozvala najpopularnijeg hrvatskog glazbenika Marka Perkovića Thompsona da se “uslijed pandemije zabarikadirao u svoj „bunker“ na splitskom Žnjanu.”

“U petak poslijepodne, dok su sunčane zrake obasjavale Split, dimilo se s njegove terase. Thompson je pekao meso na električnom roštilju, a dok je prevrtao grill svako malo se prislanjao na ogradu balkona i čeznutljivo gledao u daljinu prema otoku Braču”, napisala je Ivana Prgomet, iz čega se da zaključiti da je dotična novinarka doslovno špijunirala Thompsona i njegovu obitelj.

Prgomet je uz tekst objavila i fotografiju Thompsona dok peče roštilj za koju se “iz aviona” vidi da je fotomontaža.

Na na ovu nejvjerojatnu objavu brzo su reagirali iz Thomposonova menadžmenta:

“Thompsonov menadžment o lažima i fotomontaži u 24sata: Umjesto što se šuljate i njuškate oko tuđih kuća #ostanitedoma

Danas na blagdan Cvjetnice kada se hrvatski narod u molitvi i zajedništvu priprema za Veliki tjedan te dok se cijela država bori protiv koronavirusa, novinarka 24sata Ivana Prgomet šulja se oko Thompsonove obiteljske kuće, zapisuje je li mu tko dolazi u kuću, jesu li Thompson i njegova obitelj izlazili iz kuće, koliko je sagradio zidova na selu i tko zna što još radi ta opsjednuta takozvana novinarka.

O ovoj novinarki i mediju 24sata kao i njihovoj bolesnoj mržnji prema Thompsonu smo već pisali i prije.

Ivana Prgomet je sada išla i korak dalje pa je uz ovaj odurni tekst napravila sliku na koju je montirala Thompsonovu glavu na neku drugu osobu u nekakvom šatoru tvrdeći da je to Thompson koji je u petak pekao meso u svojoj kući u Splitu.

Kako bi čitatelje uvjerila u vjerodostojnost svoje montaže, kao autora slike je stavila agenciju “PixSell”, kojima smo uputili dopis i tražili dokaz o vjerodostojnosti slike.

Naravno, novinarka 24sata ne propušta priliku u pokušaju izrugivanja stihom “Za dom spremni” pjesme “Bojna Čavoglave” navodeći kako je Thompson u izolaciji što naravno nije istina. Njeno ruganje sa stihom iz Domovinskog rata stavljajući ga u kontekst ove bolesti pokazuje sav njen jad i nemoć novinarskog nesnalaženja u ovoj situaciji.

Thompson se u ovoj situaciji ponaša onako kao što bi se trebali i svi u našoj državi ponašati, a ne kao novinari 24sata koji i u ovoj situaciji pozivaju na podjelu i mržnju umjesto na zajedništvo i dobrotu. Thompson se ne šulja nikome oko kuće.
Kako bi zaštitio sebe, svoju obitelj i sve ostale, Thompson se pridržava uputa koje su mjerodavne institucije donijele i da ne zaboravimo, ne jede meso petkom ? kako tvrdi zaigrana novinarka.

Na kraju, poručili bi Ivani Prgomet, 24sata i sličnima: Umjesto što se šuljate i njuškate oko tuđih kuća #ostanidoma

Menadžment Marka Perkovića Thompsona.”