švedska rasistički flaster

Najnovija izmišljena priča o „rasizmu“ od strane ultra-degeneričnih liberala i kontroliranih švedskih medija, vrti se oko – flastera! Flasteri su „rasistički“ jer su isključivo svijetle boje koja je istovjetna tonu bijelaca.

Švedski mediji podigli su prašinu oko novog „rasističkog skandala“ nakon „upozorenja“ jedne ultra-liberalne gospodične. Prema Pauli Dahlberg iz „švedske“ Ljevičarske stranke, koja je inače usvojena iz Kolumbije, ovi flasteri su ono što ona zove „svakodnevnim rasizmom“, a o tome je pisala i na svom blogu:

„Često puta pokušavam pronaći prozirne flastere s ciljem da budu što diskretniji. To je zato što ne postoje flasteri koji se slažu s mojom bojom kože.“

Švedski farmaceutski gigant Apoteket, koji ima monopol nad svim farmaceutskim trgovinama u Švedskoj, također je uvučen u „skandal“ do te mjere da se predstavnica za odnose s javnošću, Eva Fernvall, javno ispričala zato što tvrtka nije u svojoj ponudi imala flastere s drugačijim nijansama boje kože.

„Pomalo je sramotno da nismo to sami uočili“, rekla je. Tvrtka je tako obećala da će se odmah baciti u potragu za proizvođačima flastera koji u ponudi imaju tamnije tonove flastera, kako bi ih mogli prodavati u svojim ljekarnama.

švedska rasistički flaster

Dakako, ovakva glupost sama po sebi nije bila dovoljna, pa sama Paula Dahlberg nije zadovoljna time. Ona je cijeli ovaj „skandal“ pripisala usvojenim „bjelačkim normama“, što se jasno veže uz još jednu izmišljotinu – „bjelačke privilegije.“ „Bjelačke norme“ je fraza kojom se koriste švedski ljevičari kako bi nametnuli osjećaj krivnje (još uvijek) većinski bijelom stanovništvu Švedske.

Sam pojam „bjelačke privilegije“ je potpuno apsurdan, jer posvuda u svijetu, pa tako i u „bijeloj“ Europi, možemo vidjeti da ne-bijelci, danas često imaju kud i kamo veće privilegije od bijelaca. Bijelci su ti kojima se nameće krivnja, bijelci su ti koji su „rasisti“, a u isto vrijeme nad bijelcima se otvoreno vrši fizički, psihološki, ekonomski i kulturološki teror kamo god se okrenuli.

U prilog tome, donosimo vam samu djelić onoga što se događa upravo u „multikulturalnom raju“ zvanom Švedska:

– Od 1975., broj stanovnika porastao je za 16%.

– U istom razdoblju broj prijavljenih fizičkih napada porastao je za 387%, broj pokušaja ubojstava porastao je za 465%, broj nasilnih zločina porastao je za 400%, a broj silovanja za 1395%.

– Godine 1975., 11,4% švedske populacije bilo je stranog porijekla.

– Godine 2014., 28,75% švedske populacije bilo je stranog porijekla.

(Pod „stranim porijeklom“ smatraju se osobe koje su rođene izvan Švedske ili imaju jednog ili oba roditelja stranog porijekla.)

Statistika zločina može se pronaći ovdje. Demografske statistike možete vidjeti ovdje i ovdje.

Izvor: Fria Tider/Pandora