švedska pedofil seksualni predator zlostavljao

Nedavno je na snagu stupila presuda u jednom od najvećih slučajeva seksualnog zlostavljanja djece putem Interneta. Dakako, glavni akter je imigrant s Bliskog istoka, koji je osuđen na zatvor zbog 63 slučaja seksualnog zlostavljanja.

Danas 29-godišnjak, koji je živio u Husbyju, uhićen je 2013. u Stockholmu. Putem društvenih mreža stupao je u kontakt s djevojčicama od 11 pa do 20 godina, pretvarajući se pritom da je dječak njihovih godina.

Muškarac je navodio djevojčice da mu šalju slike i da koriste web kamere. Malo po malo, navodio ih je da čine sve izopačenije stvari, a to je činio pomoću prijetnji da će javno objaviti njihove slike koje je već imao u posjedu.

U nekim slučajevima doista je podijelio slike, ukoliko su djevojčice odbile njegove zahtjeve. Međutim, nisu ga prijavljivale policiji.

“Prijestupnik je bio bezosjećajan. Njegove aktivnosti su bile krajnje ozbiljne”, rekao je policijski istražitelj, Jörgen Lindeberg.

>>> Švedska: Vođa borbe za LGBT prava osuđen zbog silovanja, prodaje droge i krađe

Ponekad je ovaj neimenovani zločinac “dobio” nove žrtve od drugog muškarca optuženog za slične zločine. Dvojica zločinaca stupila su tako u kontakt putem Interneta, a zatim su razmijenili kontakte i slike svojih žrtava.

Za svoje zločine, ovaj 29-godišnjak dobio je “čak” punih sedam godina zatvora (!), dok će svojim žrtvama morati nekako platiti 5 milijuna SEK. Za jednu propalu Švedsku, to je vjerojatno i više od očekivanog. O imbecilnosti njihovog sustava svjedoči i činjenica da je identitet zločinca čuvan kao da je riječ o žrtvi.

Treba li uopće naglasiti da ovih i sličnih zločina u Švedskoj ne bi bilo da ta zemlja ima normalnu imigracijsku politiku? Naravno, kada biste napisali nešto ovakvo u Švedskoj, završili bi u zatvoru, budući da je kritiziranje imigrantske politike etno-mazohističkih profitera zakonom kažnjivo djelo.

Izvor: Pandora/polisen.se/P4 Blekinge

>>> Bivši švedski premijer: Imigranti su ti koji stvaraju novu Švedsku, a ne Šveđani. Njima pripada Švedska.