švedska imigranti silovanje

Imigrant u prihvatnom centru u švedskoj općini Tingsryd, u utorak je silovao trogodišnje dijete. Osoblje prihvatnog centra saznalo je za silovanje tijekom istog dana, a u suradnji sa švedskim Uredom za imigraciju, odlučili su premjestiti dotičnog zločinca – radi njegove zaštite.

Pored toga, odlučili su ovaj zločin zataškati i nisu zvali policiju u vezi toga.

Međutim, cijeli slučaj dospio je u javnost osam sati nakon napada, kada su prijatelji majke nesretne djevojčice sve prijavili policiji.

No, u prihvatnom centru policija nije mogla doći do zločinca jer je isti već bio premješten na drugu lokaciju, a zaposlenici centra nisu bili voljni policiji dati informacije o tome gdje je premješten, tko je u stvari on, niti bilo kakve druge informacije.

Prema isječku emisije s radijske postaje Sveriges Radio, policija je morala kontaktirati Ured za imigraciju i prisilno tražiti istinite informacije od onih koji su odgovorni za smještaj ovih parazita.

Trenutno je nepoznato je li počinitelj uhićen, ali svakako ostaje ogromno pitanje do koje mjere su patološki altruisti i etno-mazohisti spremni ići kako bi očuvali tobožnji „dobar ugled“ sebe i imigranata? A svima je dobro poznato da niti jedni niti drugi nikakav ugled nemaju.

Koliko li je samo sličnih ozbiljnih zlodjela ostalo neprijavljeno?

Izvor: Sloboda.hr/Pandora