švedska silovanje imigranti izbjeglice

Grupa imigranata, porijeklom iz sjeverne Afrike, osuđena je na kaznu ukupno manje od dvije godine popravnog doma (!) zbog premlaćivanja i silovanja švedske djevojke.

Napad se dogodio krajem ljeta, kada su 23-godišnjoj djevojci, koja je sjedila i plakala na klupi, prišla dva parazita. Razgovor su započeli u normalnom prijateljskom tonu, nudeći joj pivo i sugerirajući joj da posjete jedan lokalni vidikovac. Nakon što su došli na to mjesto zvano Fåfängan na otoku Södermalm, paraziti su odjednom postali nasilni te su naivnu djevojku bacili na pod i počeli je tući.

Nakon što se prestala opirati premlaćivanju, paraziti su je svukli i počeli je silovati. Ono što je još jednom dokazalo razinu divljaštva leži u činjenici da su pritom pozvali i druge svoje prijatelje da im se pridruže u divljaštvu. Djevojka je silovana šest puta, analno i vaginalno, a imigranti su se tijekom svog divljaštva smijali, kao da je riječ o tipičnoj zabavi.

Po završetku su imigranti iskazali i svoju veliku zahvalnost, ostavivši djevojci 100 dolara za „uslugu“ koju im je pružila.

Nakon što su ju ostavili, djevojka je pozvala policiju i dobila liječničku pomoć. Trojicu počinitelja policija je pronašla koristeći pse tragače i pretražujući obližnje imigrantsko šatorsko naselje.

Imigranti kojima je suđeno porijeklom su iz sjeverne Afrike, a u Švedsku su došli tražiti azil bez ikakvih papira. Nakon što su uhićeni za silovanje, tvrdili su da su stari između 13 i 16 godina, što im garantira sramotno malu kaznu. Potpuni apsurd i jad švedskog pravosuđa stoji u tome što sudac, iako im nije vjerovao, nije mogao dokazati da su stariji. Švedski mediji navode kako su isti stari između 15 i 18 godina, najmanje.

Od trojice optuženih, dvojica su negirala krivnju, iako je policija uspjela pronaći dovoljno dokaza. Treći je priznao da je imao spolni odnos s djevojkom, ali da je čin bio uz pristanak, a naveo je da je djevojku upoznao dok je hodao kući iz džamije. Zbog njihove očito lažne dobi, dvojica su osuđeni na smiješnih 6 mjeseci u popravnom domu. Treći je dobio kaznu od 9 mjeseci, što je ukupno manje od dvije godine kazne za brutalno premlaćivanje i grupno silovanje.

Govoreći za novinare nakon presude, žrtva je rekla da joj je drago što su osuđeni, ali je ove jadne kazne nazvale „bolesnim“.

Izvještaj o ovom slučaju također je skrivan u švedskim medijima, a oni mediji koji su i izvijestili o njemu, pokušali su uobičajeno počinitelje prikazati u što boljem svijetlu. Primjerice, Aftonbladet, najprodavaniji švedski list, jedva da je i spomenuo porijeklo ovih divljaka.

Izvor: Sloboda.hr/Pandora/Fria Tider/The Local/Aftonbladet