imigranti švedska napad

Čovjek koji je izašao sa stanice podzemne željeznice u “no-go” zoni Tensta u Stockholmu prošlog tjedna, “greškom” je zamijenjen za policajca te ga je istog trenutka napala i teško pretukla banda od oko 30 imigranata.

O navedenom krvničkom napadu izvijestio je lokalni policajac, Martin Marmgren koji je o incidentu pisao na svom Twitter profilu:

Čovjeka je brutalno napalo 20-30 osoba u Tensti ovog tjedna. Mislili smo da će umrijeti. Zašto? Zamijenili su ga za policajca. Između udaraca uzvikivali su: ‘pokaži značku’.

Jedini istinski otvoreni i slobodni medij u švedskoj, Fria Tider, istražio je ove navode te su nazvali šefa policije u okrugu Järva, Jörgena Olsona, koji je potvrdio da se napad doista dogodio.

Ne mogu opisati incident u detalje jer niti sam ih nisam pročitao. Ali informacije koje imam govore da je napadnuti muškarac došao iz podzemne željeznice zajedno s još jednom osobom, izašao van u Tensti, a zatim je uočio neke muškarce koji su tamo stajali.

„Oni su vjerojatno pomislili kako ih previše gleda, a zatim su krenuli prema njemu s pitanjima da li je policajac.”

„Kada je čovjek rekao da nije, nisu mu vjerovali i banda ga je počela premlaćivati. Pretučen je jer nije mogao pokazati nikakvu (policijsku) značku. Ali nije bio policajac, pa nije imao što pokazati.

Izvor: Sloboda.hr/Pandora/Fria Tider