Jutros nešto prije 8 sati u jednom butiku u Novskoj u jednom butiku muškarac je počinio ubojstvo.

Supruzi zadao više ubodnih rana pa pobjegao

Jutarnji list prenosi da je 54-godišnji muškarac ubio svoju 39-godišnju suprugu zadavši joj više ubodnih rana, nakon čega se dao u bijeg.

Policija je odmah krenula u potragu za njim, no prije nego što su ga uspjeli uhititi, oduzeo si je život, neslužbeno se doznaje.

Na mjesto užasa u njezin butik odmah su pristigli policajci i Hitna pomoć, no nesretnoj ženi nažalost nije bilo spasa.

O stravičnom zločinu kratkim priopćenjem oglasila se i policija.

– U jutarnjim satima policija je zaprimila dojavu da je butiku u Novskoj pronađeno mrtvo tijelo ženske osobe. Sumnja se na nasilnu smrt. Očevid je u tijeku, kojim rukovodi zamjenica županijskog državnog odvjetništva u Sisku u suradnji s policijom, poručili su iz policije.

Čini se da je ovom stravičnom zločinu prethodio niz bračnih razmirica. Posljednja u nizu je bila, prema informacijama Jutarnjeg lista, prije 20-ak dana, kada je 39-godišnjakinja supruga prijavila za nametljivo ponašanje.

Policija je uredno postupala po toj intervenciji te po dovršetku istraživanja osumnjičenog 54-godišnjaka predala uz kaznenu prijavu pritvorskom nadzorniku. Potom je odveden na ispitivanje na sisačko tužiteljstvo koje ga je pustilo, kako doznajemo, uz mjere opreza – zabranu prilaska na 50 metara žrtvi, kao i zabranu kontaktiranja s njom.

Izvor: Sloboda.hr/ Jutarnji.hr