luka modrić ozljeda

Prvenstvenu pobjedu protiv Malage madridski Real je skupo platio. Na početku susreta ozlijedio im se Gareth Bale, a u nastavku i Luka Modrić koji je u jednom startu ozlijedio koljeno i odmah produljio na liječnički pregled…

Luka je ušao u jedan start s Malaginim veznjakom Reciom i došlo je do rotacije koljena… Hrvatski majstor odmah je zamijenjen, a francuski L’equipe piše kako su liječnički testovi pokazali da je riječ o istegnuću medijalnog kolateralnog ligamenta desne noge, prenosi tportal.

Isti izvor navodi i kako su prve procjene Realove liječničke službe da će Luka morati mirovati pet do šest tjedana, što bi ga uz nužan oprez pri povratku na teren nakon nove ozljede odvojilo od svih preostalih klupskih utakmica ove sezone.

Ukoliko u srijedu prođu gradske rivale Atletico i plasiraju se u polufinale Lige prvaka, te tamo naprave još jedan korak dalje Real bi berlinski finale igrao 6. lipnja što je točno sedam tjedana od trenutka ozljede. Ukoliko se liječnička procjena pokaže točnom – teško.

Možemo se samo nadati da su prve procjene malo preuveličane, jer već šest dana iza velikog finala Hrvatska će na praznom Poljudu dočekati Italiju.