Stožer za obranu hrvatskog Vukovara tomislav josić srbija tužba

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara(SOHV) u svom priopćenju upozorava da “Hrvatsku bole mnoge nepravde, štetni potezi vladajućih, korupcija i anacionalna politika.

Kako navode, posljedice su:

-loše gospodarsko stanje,
-egzodus 160 tisuća državljana u posljednjih pet godina,
-demografsko odumiranje,
-dužničko ropstvo velikog dijela stanovništva,
-namjerno uništena poljoprivreda,
-zapostavljeno selo,
-bezočni nasrtaji na vrijednosti vjere, domovine i obitelji,
-rušenje temelja hrvatske državnosti kroz napade na hrvatsku žrtvu, dragovoljce i branitelje
-lažne podjele i pad morala, zajedništva te povjerenja.

“Sukladno naputku Hrvatske biskupske konferencije a posebno podržavajući izbornu poruku biskupa Košića pozivamo hrvatsku javnost da ne glasuje za slijedeće predstavnike protunarodne vlasti i stranaka jer nam krivotvore povijest, uništavaju sadašnjost i onemogućavaju normalnu budućnost:

Ne glasujte za Zorana Milanovića i njegove koalicijske kreatora kaosa. Oni su bjelodani širitelji protunarodne himbe i licemjerja te klasični primjer orjunaških hibrida.

Ne dopustite da vas prevari licemjerje Mirele Holy – odbila je potpisati inicijativu saborskog dijaloga o problematici Vukovara.

Zaustavimo Jadranku Kosor, Josipovića i njihovo prijetvorno društvo. Konačno su zajedno u jatu Orjune kojem pripadaju.

Milan Bandić, uporni zagovaratelj rehabilitacije zločinca i diktatora Tita demonstrirao je svoje stvarne naknane zabranjujući Matoševe citate na Trgu Bana Jelačića i ne zaslužuje naš glas.

Od budućih saborskih zastupnika očekujemo da u razumnom, kratkom roku donesu organski zakon o Vukovaru-mjestu potpunog i trajnog pijeteta uvažavajući u potpunosti potrebe većinskog naroda koje izviru iz još uvijek živih posljedica velikosrpske agresije. U suprotnom ćemo odluku prepustiti referendumskoj volji hrvatskih državljana.

Vukovar sublimira i simbolizira svu patnju hrvatskog naroda. Vukovar je i Škabrnja, i Bleiburg, i Pakrac, i Dubrovnik, i Zagreb, Vukovar su hrvatski dragovoljci, drinske mučenice, ubijeni pitomci u Gračanima, u Hudoj jami, Vukovar je Hrvatska”, poručuju iz SOHV.