Kandidat za predsjednika Republike Hrvatske Miroslav Škoro u najnovijem je videu odgovorio je na, kako je naveo, “medijske manipulacije” prema kojima njegova tvrtka posredstvom jednog ministarstva sklapa vrlo unosne poslove s državom.

“Danas je na djelu pokušaj moje kompromitacije s ciljem da me stave u isti koš s političkom elitom”, rekao je Škoro odbijajući navode o nezakonitostima sa ministricom Gabrijelom Žalac koja je, kako je rekao, imala 14 godina kada je govorila u njegovu spotu “Šumi, šumi javore”.

“Nikada nisam tajio svoje poslove i poslovne udjele koje imam. Ponosni sam vlasnik, nažalost samo pet posto udjela, u tvrtki Omega softver u kojoj radi stotinjak inženejra i stručnjaka koje smo uspjeli zadržati u našoj zemlji”, rekao je Škoro.

“Sve u životu stekao sam svojim radom i za svaku kunu mogu dokazati podrijetlo za razliku od onih koji pune novinske stupce vadeći se na onu: tko je jamio, jamio”, rekao je popularni pjevač dodajući kako će, nakon što pobjedi na izborima i promjene ustava raspisati zakonodavni referedum s prijedlogom zakona o ispitivanju imovine i oduzimanju nezakonito stečene imovine.

“Pri tome ću zatražiti provjeru sve svoje imovine a onda i imovine ostalih političara i dužnosnika. Vratit ćemo državu narodu. Pobijedit ćemo bez obzira na sve dosadašnje i buduće podvale”, rekao je Miroslav Škoro.