marko melčić milanović dragan lozančić ranko ostojić sdp

Povodom prvoga potpisa za smjenu šefa SOA-e Dragana Lozančića, koji je sastavila predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, oglasio se poznati zagrebački SDP-ovac Marko Melčić.

Objavu s njegovog Facebook profila prenosimo u cijelosti:

“Potrebno je izvršiti nadzor njegovog rada u protekle 4 godine i naravno ne može nadzirati sam sebe. Razumijem da vladajući nemaju povjerenja, ali JA kao član SDP nemam povjerenja u Ranka Ostojića. Smatram da je obavljao prljave poslove za Zorana Milanovića. I da to treba istražiti. U tome određenu ulogu imaju i šefovi SOA i PN Uskoka, Dragan Lozančić. Posebno me brine korištenje ograna represije i unutarstranačkim obračunima, sa Linićem itd.”, napisao je Melčić.

Potrebno je izvršiti nadzor njegovog rada u protekle 4 godine i naravno ne može nadzirati sam sebe. Razumijem da vladaju…

Posted by Marko Melcic on 6. veljača 2016

Kasnije je Melčić dodao i sljedeće:

“Što će Zoki sad kad mu se njegov privatni Gestapo raspada nakon gubitka vlasti? U najnezgodnijem trenutku pred unutarstranačke izbore. Nema mu više Ranka, Kotromana, Lozančića, SOA i PN Uskoka. Ostaju mu samo par budala u Saboru poput Marasa i zokotalibani koje više ne može držati na kopanji i koji će se prije ili kasnije razbježati.”

Izvor: Sloboda.hr