dinner in the sky zagreb bandić westin večera na nebu

Ministar turizma Darko Lorencin i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u društvu novinara, fotografa i drugih uzvanika sudjelovali su na ‘brunchu’ 50-ak metara iznad zemlje na posebnoj platformi već nazvanoj svjetska atrakcija Dinner in the sky. Platforma je postavljena ispred hotela Westin, a na njoj zainteresirani mogu ručati, večerati ili samo popiti šampanjac do ove nedjelje, 15. lipnja.

Nakon skoro 40 minutnog ‘bruncha’ na platformi i nakon ‘spuštanja ne zemlju’ ministar Lorencin je istaknuo da je to zanimljiva atrakcija kakve hrvatski turizam apsolutno treba jer stereotipna ponuda ne prolazi više tako lako.

Gradonačelnik Bandić istaknuo je da Zagreb ima dovoljno turističkih atrakcija, ali uvijek može više te je pozvao građane i goste da to isprobaju jer je ‘ručak na nebu iznad Zagreba’ nešto posebno što treba vidjeti i doživjeti.

Da su građani željni nečeg novog, dokaz je i to što je samo prvog dana na nebu bilo oko 150 gostiju. “Dinner in the sky” ove godine naći se i u kolovozu u Splitu.

Izvor: HRT
Foto: Facebook